Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonkamer van Tina Fussel
Scandinavisch interieur Woonkamer inspiratie

Woonkamer van Tina Fussel


Vandaag laat ik jullie de woonkamer zien van Tina Fussel, freelance fotograaf en tevens de schrijfster van de trendy lifestyle blog Flying House, waar ze haar volgers up to date houdt over mode, reizen, inspirerende interviews en haar woonplaats Kopenhagen. Momenteel woont zij dus met haar man Jack Fussel en hun drie kinderen Hailey, Parker en Landon in de Deense hoofdstad, maar oorspronkelijk komen ze uit de Verenigde Staten en hebben ze ook gewoond in Spanje, Marokko.

Woonkamer van Tina Fussel

Woonkamer van Tina Fussel

Scandinavische stijl

De leuke familie woont in een super leuke woning uit 1800 niet ver van het centrum van Kopenhagen. Tina geeft toe dat sinds ze in deze stad woont, haar interieur smaak is veranderd. Het is dan tóch weer die stijlvolle Scandinavische stijl die haar wist te overtuigen. Dat zie je ook duidelijk terug in haar super mooie woonkamer. Ze is niet gewend om zóveel wit te gebruiken. Nu is haar woonkamer voorzien van een prachtige witte vloer, gecombineerd met strakke witte muren. Deze Scandinavische witte basis vormt bovendien een perfecte canvas voor hun fotografie.

Eenvoud, mooi design en functioneel

Wat ze het mooist vindt aan de Scandinavische stijl is de eenvoud, mooi design, maar vooral ook de praktische kant. Als het niet drukker hoeft te zijn, dan hoeft dat ook echt niet. Inspiratie voor haar interieur vindt ze op blogs, tijdschriften en online interieur webshops. Ze is tevens gek op Scandinavische designlabels zoals Hay, Illums en Normann Copenhagen.

Woonkamer van Tina Fussel

Woonkamer van Tina Fussel

Woonkamer van Tina Fussel

Woonkamer van Tina Fussel

Bron: Hearthomemag.co.uk | Styling & fotografie: Tina Fussel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.