Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stoere creatieve woonkamer
Woonkamer inspiratie

Woonkamer van Harry en Marya


Vandaag mogen we binnenkijken bij Harry en Marya, een net verloofd stel die in een super leuk ingericht appartement woont, gelegen midden in het centrum van Moskou. Marya is een grafisch ontwerpster en Harry was ooit ook als grafisch ontwerper begonnen. Hij werd echter later op 22 jarige leeftijd geadviseerd om een kijkje te nemen in de architecten school van Moskou, omdat hij zo goed was om ruimtelijke eenheden te organiseren.

Nooit heeft hij spijt gekregen voor het volgen van dit advies. Inmiddels is hij dertig en is hij zijn eigen interieur bureau begonnen, genaamd Crosby Studios. Welkom in de prachtige woonkamer van Harry en Marya!

Stoere creatieve woonkamer

Woonkamer Harry Marya

Kleine woonkamer met open keuken
Het is een kleine smalle woonkamer. Harry had dan ook besloten om er een open keuken in te richten. Het is bovendien voorzien van een enorm hoog plafond, waar de karakteristieke ornamenten aan vastzitten.

Kleine woonkamer met open keuken

Stoere uitstraling en leuke inrichting
Het grotendeel van de muren zijn strak gestuukt en wit geschilderd. Eén enkele muur is bewerkt met OSB houten platen. Samen met de glanzende betonvloer zorgt het voor een stoere uitstraling in deze woonkamer.

Verzameling fotocamera's in woonkamer

Lage witte kast in wookamer

Je kan aan de inrichting en interieur zien dat Harry en Marya creatief zijn. Het is niet alleen ‘niet standaard’, je treft er ook allerlei leuke verrassende items aan. Naast een comfortabele bank, vind je in de woonkamer ook een ronde eettafel met vier zwarte Eames stoelen, een grote kleurrijke vloerkleed en een langwerpige lage witte kast, die bijna over de hele breedte van de kamer loopt.

Op deze witte kast vind je een creatieve verzameling van mooie boeken, analoge fotocamera’s, beeldjes, fotolijstjes, noem maar op. Twee boomstammen worden als salontafel gebruikt.

Bron: Residencemagazine.se | Fotografie: Jenny brandt

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.