Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonkamer loft voormalig fabriek
Industrieel interieur Vintage interieur Wooninspiratie Woonkamer inspiratie

Woonkamer loft voormalig fabriek


Wat een mooie woonkamer is dit! Ik ben het tegengekomen op de website van interieur ontwerpster Jessica Helgerson. Het is de woonkamer van een interessante loft gelegen in een van de meest drukke straten in Portland. Wat deze loft zo interessant maakt is dat het helemaal niet zo groot is. Bij een loft denk je al gauw aan een grote open woning. Deze loft heeft een woonoppervlak van slechts 80 vierkante meter. Het gebouw is een voormalig fabriek en magazijn. In 1990 is het omgebouwd tot mooie loft appartementen. Dit appartement was oorspronkelijk verdeeld in verschillende kleine kamers met een lange smalle hal die je als eerst treft bij binnenkomst. Het had weinig opbergruimte en het kleurenpalet was met rood, groen en blauw erg shockerend. De eigenaren gaf de interieur ontwerpers de opdracht om een ruimte te creëren met een open karakter, met veel opbergmogelijkheden en een warm en geraffineerd kleurenpalet. Bekijk hieronder de prachtige woonkamer die veel leuke ideeën en inspiratie bevat.

Woonkamer loft voormalig fabriek

Warme woonkamer inrichten

De woonkamer bevat nog veel details die bewaard zijn gebleven van het voormalige fabriek. Mooie grote industriële ramen en het hoge plafond met de oude balken die helemaal zwart zijn geschilderd zijn hier goede voorbeelden van. De interieur ontwerpster heeft hierbij de perfecte vloer gekozen in de woonkamer, namelijk een betonnen vloer. Industrieel en misschien een beetje kil, maar het past er perfect bij. De warme gezellige inrichting van de woonkamer compenseert bovendien de kille basis. Een mooie vintage Marokkaanse vloerkleed, prachtige houten meubels, leuke woonaccessoires zoals de poefs en de kussens in warme kleuren dragen allemaal een steentje bij aan de huiselijke woonkamer sfeer. De grote witte boekenkast en bank zijn helemaal op maat gemaakt. Beiden bevatten veel opbergruimte zoals de eigenaren hadden gewenst. Hoe zou jij deze woonkamer inrichten?

Woonkamer TV meubel

Een van de verzoeken van de eigenaren was om een mooie TV meubel te vinden voor hun grote flatscreen TV in de woonkamer. Een lid van de familie met een eigen persoonlijkheid. De interieur ontwerpster heeft een prachtige zwevend TV meubel ontworpen voorzien van Chinese houten antieke deuren. Super mooi en past helemaal in de warme sfeer in de woonkamer.

Woonkamer loft voormalig fabriek

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.