Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Industrieel interieur

Woninginrichting van Deborah


Dit is de woninginrichting van Deborah uit Lost Angelos, California. Een woninginrichting waar ze heel erg trots op is, want ze heeft zich namelijk ingeschreven voor de jaarlijkse ‘color contest” van Apartment Therapy.

Woninginrichting van Deborah

Woninginrichting van Deborah

Via Apartment Therapy

Woninginrichitng van loft

De woning is een prachtige loft. Een open ruimte dus die naar eigen smaak ingericht kan worden in verschillende gedeeltes. Ze vond het bijvoorbeeld wel prettig om de woonkamer en de keuken te scheiden van haar slaapkamer, wat toch een beetje privacy nodig heeft. De scheiding heeft ze uiteindelijk gecreëerd door een room divider. Niet zomaar een room devider, maar eentje die is gemaakt van in totaal drie langwerpige spiegels.

Net zoals elke loft eigenlijk, heeft ook deze iets industrieels. Dit heeft meestal te maken met de super hoge plafonds, opengestelde buizen en grote raamwerken. Wat erg leuk is gedaan, is de ‘vensterbank’. Ik heb het over de ophoging bij de ramen die je via een trapje kan bereiken in het zitgedeelte. Een plekje waar je heerlijk kan zitten en rustig een boekje kan lezen met een kopje thee.

Woninginrichting van Deborah

Woninginrichting van Deborah

Woninginrichting van Deborah

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.