Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Vrolijke keuken van Sophia
Keuken inspiratie

Vrolijke keuken van Sophia


Vandaag kijken we binnen in de keuken van Sophia Leanders, een grafisch ontwerpster en blogger die met haar gezin in een super leuk 20-eeuws huisje woont vlakbij Edsbyn in Zweden. Ze kochten het huis in 2008, toen het nog een bouwval was. Met een laag budget hebben ze de boel flink gerenoveerd en verbouwd. Hieronder zie je hoe de keuken is geworden.

Vrolijke keuken van Sophia

Vrolijke keuken van Sophia

Vloer schilderen

Het eerste wat ik dacht toen ik de keuken zag was ‘wat een stoere vloer!’. Ze hebben de oude houten vloer erin gelaten, opnieuw geschuurd en geschilderd. Lichtgrijs als basis en met een iets donkere tint is een ruitenpatroon gecreëerd. Gedurfd, maar het heeft hier erg leuk uitgepakt.

Groene muur

Een andere gedurfde keuze zijn de groene muren. Geen mintgroen of mosgroen, maar grasgroen! Dan moet je wel lef hebben. Persoonlijk zou ik daar nooit voor kiezen, maar op de een of andere manier past het hier erg goed.

Deze opvallende elementen heeft Sophie gecombineerd met simpele witte keukenkasten. Heel veel keukenkasten, want opbergmogelijkheden zijn erg belangrijk voor Sophie.

Een van de leuke elementen in deze keuken is de vaste bank, die tussen de keukenkasten bij het raam is gecreëerd.

Vrolijke keuken van Sophia

Vrolijke keuken van Sophia

Vrolijke keuken van Sophia

Bron: Husohem.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.