Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Vintage slaapkamer van Jesper & Anna
Slaapkamer inspiratie Vintage interieur

Vintage slaapkamer van Jesper & Anna


Deze mooie slaapkamer heb ik gevonden op de website van Stadshem, de populaire makelaarswebsite uit Zweden. Het is onderdeel van het appartement van Jesper en Anna uit Göteborg. Oorspronkelijk een huurappartement die het stel laat in de jaren ’80 hadden gekocht. Nadat ze het gekocht hadden, hadden ze het compleet verbouwd. De oude houten plankenvloer hebben ze bijvoorbeeld helemaal opnieuw geschuurd en hersteld, muren zijn eruit gesloopt, het verlaagde plafond is verwijderd en het hele appartement is voorzien van nieuw stuukwerk. De vintage slaapkamer vinden wij het mooist en willen het daarom met jou delen. Wat vind jij van de slaapkamer?

Vintage slaapkamer van Jesper & Anna

Slaapkamer decoratie

Het is moeilijk te zeggen waarom wij de slaapkamer het mooist vinden. Is het de mooie houten vloer? Of het hoge plafond? Ik denk dat het gehele plaatje gewoon klopt. Natuurlijk heeft de sfeer daar ook mee te maken. Het gehele appartement is gestyled en gedecoreerd door Anna zelf. En de slaapkamer hoort daar natuurlijk ook bij. Het bevat super leuke ideeën en simpele decoratie die gemakkelijk toepasbaar is in elke slaapkamer. Ideeën die helemaal niet zoveel kosten. Daar heb je dus wat aan!

Als nachtkastje heeft ze houten kistjes gebruikt. Je kan bijvoorbeeld oude fruistkisten nemen, die je op kan schuren en zelfs een kleurtje geven. Naast een bureaulamp heeft Anna ook een slingerlamp opgehangen aan de muur. Niet alleen functioneel, maar het ziet er ook nog erg leuk uit. Aan de slaapkamer muur zie je een mooie collage van afbeeldingen en inspirerende teksten. Zij heeft zwarte tape gebruikt om ze op te plakken, maar je zou ook leuke washi tape kunnen gebruiken.

Vintage slaapkamer van Jesper & Anna

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.