Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Unieke slaapkamer met unieke inloopkast
Slaapkamer inspiratie

Unieke slaapkamer met unieke inloopkast


Ik heb hier heel al heel wat inloopkasten en slaapkamers met inloopkasten laten zien, maar deze vind ik tóch wel één van de mooiste en unieke die ik tot nu toe heb gezien. Het is de slaapkamer van Christina L. Jensen, die in een super leuk huisje woont in Denemarken. Ze is helemaal gek op Frankrijk, en gaat dan ook regelmatig met haar zus en moeder naar Frankrijk om rommelmarkten en vlooienmarkten af te struinen.

Unieke slaapkamer met unieke inloopkast

De slaapkamer heeft een beetje een aparte vorm, maar hierdoor juist ook erg bijzonder. Een prachtig hoog plafond met minimale ornamenten en een mooie opgeschuurde oude houten vloer vormen hier de basis.

Inloopkast met glazen scheidingswand

Het mooiste en meest bijzonder stukje van de slaapkamer is natuurlijk de zelf gemaakte inloopkast. Ze heeft een glazen wand gecreeerd, die ze heel goedkoop had gekocht bij een recyclingsbedrijf. Deze wand heeft ze door een timmerman laten bewerken en vast laten maken en dient als scheidingswand tussen het slaapgedeelte en de inloopkast. Maar door het glas kan je dus alle kleding gewoon zien vanaf het slaapgedeelte. Super leuk gedaan!

In de inloopkast is ingericht met de PAX elementen van IKEA. Er zijn genoeg ladekasten aanwezig, maar ook stangen om de kleding met kleerhangers op te hangen.

Unieke slaapkamer met unieke inloopkast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.