Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Schoenenkast inloopkast
Inloopkast inspiratie

Ultieme inloopkast voor de man


Hieronder zien jullie de inloopkast van het Esquire House 2010. Een huis uit Los Angelos die in samenwerking met het mannenblad Esquire is ontworpen. Ze noemen het dan ook het perfecte bachelor huis, die te koop stond voor een bedrag van maar liefst $13,750,000. In totaal is het voorzien van vier slaapkamers, zeven badkamers, een kantoor, een keuken, een zwembad en eigenlijk nog veel meer. Deze luxe inloopkast behoort daar dus ook bij.

Ultieme inloopkast voor de man

Kasten en verlichting

Deze ultieme inloopkast voor de man is ontworpen en ingericht door LA closet design, die in inloopkasten zijn gespecialiseerd. Het is een hele grote inloopkast met vaste kasten in een u-vorm. De kasten zijn gebouwd met donkerbruin eikenhout en afgewerkt met stalen deurgrepen. Er is een grote open schoenenkast aanwezig, die het perfecte display vormt voor de schoenen. In de achterwand van de kast zit namelijk een plaat verwerkt met verlichting. Het grappige is dat het verlichting ook in de kledingrekken zijn verwerkt.

Ultieme inloopkast voor de man

Ultieme inloopkast ontwerpen

Schoenenkast inloopkast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    In de schuifdeur van deze strakke slaapkamer inbouwkast is de TV verwerkt! | Inrichting-huis.com
    13 december 2016 at 11:00

    […] Design is dé specialist van LA als het gaat om inloopkasten. We hebben hier eerder bijvoorbeeld de ultieme inloopkast voor de man laten zien, die plaats biedt voor een super uitgebreide kleding en schoenencollectie. En ook de […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.