Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin van stylist en blogger Blackbird
Tuin inspiratie

Tuin van stylist en blogger Blackbird


Deze geweldige tuin is van Gem Camille Adams, stylist en blogger die beter bekend staat als Blackbird. Samen met haar man woont ze in een super leuk huisje Hawkes Bay in Nieuw Zeeland. Dit is hun eerste huis en samen vormen ze een team om het huis helemaal naar hun zin te renoveren. Hun tuin was daar uiteraard ook onderdeel van!

Tuin van stylist en blogger Blackbird

Zithoek tuin

Favoriete plek
In de zomer kan de temperatuur aardig oplopen daar in Hawkes Bay. Voor Gem is een tuin dus een echte must have. Een plek waar je lekker buiten kunt genieten. Sterker nog, de tuin is hun favoriete plek geworden van hun huis!

Zwarte schutting

Tuin styling
Op de ondervloer vind je een combinatie van oppervlakken van beton en zwarte stenen. Ook de verschillende hoge schuttingen zijn volledig zwart. In de hoek hebben ze een op maat gemaakte houten bank gemaakt en ingericht met zowel comfortabele zitkussens als mooie sierkussens. Deze zithoek is super leuk geworden door allerlei accessoires zoals de slingerverlichting, de leren poef, de verschillende groene planten, de hangende lantaarns, de hertengewei aan de schutting, noem maar op.

Ik begrijp wel waarom de tuin hun favorieten plek is!

houten bank tuin

tuin styling

Bron: Theblackbird.co.nz

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.