Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin als verlengde van de woonkamer
Tuin inspiratie

Tuin als verlengde van de woonkamer


De tuin die ik vandaag met jullie wil delen, heb ik gevonden op thesocialitefamily.com, waar een interview staat met Victoire en Christophe Castellan. Het stel woont samen met hun twee kinderen in een super leuke woning in Parijs. Naast een mooie interieur inrichting, gekenmerkt door mooie kleuren en bijzondere materialen, heeft het nóg een groot pluspunt. Namelijk de tuin!

Tuin als verlengde van de woonkamer

Victoire vind het heerlijk om een buitenruimte te hebben, waar de kinderen veilig kunnen spelen, maar ook zelf lekker in de zomer van kan genieten. De tuin moest daarom een belangrijk onderdeel van de woning worden.

Schuifpui over de gehele breedte

Om dat effect optimaal te bereiken, had ze besloten om de tuin als verlengde van de woonkamer te maken. De gehele buitenmuur van de woonkamer is daarom vervangen door een grote schuifpui, die over de gehele breedte van de woonkamer loopt. Als het lekker weer is, wordt deze schuifpui helemaal opengeschoven. Op die manier lijkt het alsof binnen en buiten één worden. Om dat effect te versterken, hebben ze bovendien gekozen om in de tuin dezelfde houten vloer te nemen als in de woonkamer. Het effect is erg bijzonder.

Tuin als verlengde van de woonkamer

Tuin als verlengde van de woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.