Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Studio kantoor van Lotta Nieminen
Industrieel interieur Kantoorinrichting Vintage interieur

Studio kantoor van Lotta Nieminen


Ik heb een hele leuke binnenkijker voor jullie in petto vandaag. Niet in een woning, maar in het studio kantoor van Lotta Nieminen. Lotta is een illustrator, grafisch ontwerper en art director uit Helsinki. Ze heeft Grafisch ontwerp en illustratie gestudeerd aan de universiteit van Art en Design in Helsinki, én aan de Rohde Island School of design. Naast gewerkt te hebben voor fashion magazine Trendi, Pentagram Design en RoAndCo Studio, is ze haar eigen ontwerpstudio begonnen. Omdat ze haar studio kantoor gecombineerd heeft met haar appartement, nemen we dus ook beetje een kijkje in haar appartement. Kijken jullie mee?

Studio kantoor van Lotta Nieminen

Klein loft appartement

Lotta woont samen met haar partner in een klein loft appartement in New York, die ze ook samen hebben ingericht. Het is een prachtige, lichte ruimte met een hoog plafond en stoere industriele details. Het is niet alleen licht ingericht met een strakke witte vloer en strakke witte muren, de super grote raampartijen zorgen er ook voor dat het heerlijk licht is.

Studio kantoor van Lotta Nieminen

Open thuiskantoor

Het appartement kenmerkt zich met een open indeling, met bijvoorbeeld een open slaapkamer en een open woonkamer. En naast de open slaapkamer, heeft ze ook haar open studio kantoortje ingericht. Het lijkt klein voor een ontwerpstudio, maar in dat kantoor maakt ze de mooiste dingen voor grote indrukwekkende namen zoals Hermès, New York Times, Volkswagen, International Herald Tribune, Monocle, Newsweek, New York Magazine, noem maar op.

Minimalistisch wit, kleurrijk interieur

Haar interieurstijl omschrijft ze als minimalistisch, maar wel wel leuk minimalistisch. Ze is gek op lagen en kleuren, en dat zie je dan ook terugkomen in de inrichting van haar appartement en studio kantoor.

Studio kantoor van Lotta Nieminen

Kantoorinrichting

Midden in het studio kantoor heeft ze een stoer bureau geplaatst op mooie schragen. Daaromheen vind je verschillende leuke ideeën voor het opbergen van alles wat Lotta nodig heeft voor haar werk. Naast het bureau vind je bijvoorbeeld een vintage lade, waar boeken in geplaatst zijn. Aan de muur rechts van het bureau zijn open planken gemonteerd, en achter het bureau is een grote industriële archiefkast geplaatst.

Door heel haar appartement kom je de mooiste groene planten tegen in kleine en grote formaten. Deze zie je dus ook terugkomen in haar studio kantoor.

Naast het bureau in het kantoortje, heeft Lotta ook een mooie grote vintage houten eetkamertafel in de woonkamer staan. Aan die eettafel is Lotta met haar laptop ook regelmatig te vinden.

Studio kantoor van Lotta Nieminen

Studio kantoor van Lotta Nieminen

Bron: Loefflerrandall.com | Fotografie: Sarahelliottphotography.squarespace.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.