Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stoere woonkamer inrichting op zolder
Industrieel interieur Vintage interieur Woonkamer inspiratie

Stoere woonkamer inrichting op zolder


Het is geweldig om binnen te kijken in dit soort woonkamers. Unieke woonkamers waarvan je nooit zou verwachten dat ze er zou uit zouden zien van buitenaf. Deze woonkamer bevindt zich op de bovenste zolder verdieping in een dubbele bovenwoning in Londen, die ingericht is door de interieur ontwerpers van Space Riot.

Stoere woonkamer inrichting op zolder

Stoere woonkamer inrichting op zolder

Lichte woonkamer

Door de locatie van de slaapkamers en badkamer op de benedenverdieping en de woonkamer en keuken op de zolder verdieping, heb je hier niet te maken met de ideale indeling. Echter is het wel een logische keuze van de interieur ontwerpers om de keuken en woonkamer boven in te richten. Het is immers een prachtige grote ruimte met een mooi schuin dak, waar grote dakramen in zijn verwerkt. Hierdoor is de woonkamer ook heerlijk licht.

U-vormige open keuken

Deze ruimte bood ook de mogelijkheid om er een stoere open keuken in te richten. Een stoere u-vormige keuken met grijze lage kasten, afgewerkt met een houten werkblad. Centraal is bovendien een keukeneiland gebouwd van steigerhouten planken.

Vintage meubels

Ze hebben geprobeerd zoveel mogelijk te recyclen, om de kosten voor de bewoners te beperken. De mooie houten vloer die in de woonkamer gelegd is, hebben ze gevonden in een oude molen in Yorkshire. De oude planken hebben ze netjes gezegd en volledig wit geschilderd.

De meeste meubels en accessoires zijn gekocht in tweedehandse interieur vintage winkels en lokale vlooienmarkten. De groene leren Chesterfield bank is geweldig, net als het Perzisch tapijt, de industriële krukken aan het keukeneiland en de oude houten kist die in de woonkamer als salontafel wordt gebruikt.

Moet je eens nagaan hoe sommige zolders ongebruikt worden, terwijl je er zoiets moois mee kan doen!

Stoere woonkamer inrichting op zolder

Stoere woonkamer inrichting op zolder

Stoere woonkamer inrichting op zolder

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Chesterfield bank | Inrichting-huis.com
    31 mei 2019 at 11:00

    […] wit geschilderd. Hier is gekozen voor een super mooie groene leren Chesterfield bank. Bekijk hier meer foto’s van de […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.