Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer inspiratie

Stoere stijlvolle jongenskamer


Het inrichten van een kinderkamer is een uitdaging en een vak apart. Volgens mij heb ik dat al een keer eerder gezegd. En het is nu ook zo moeilijk om de juiste keuzes te maken! Er is immers zo veel voor het stylen van een leuke kinderkamer. Momenteel delen mijn kinderen een kamer.

Jongenskamer 1

En om het nog lastiger te maken ….ik heb een jongen en een meisje. Nu kan ik echt niet wachten tot ze allebei een eigen kamer hebben in een volgend huis. En ik kan al helemaal niet wachten tot ik de kamer van mijn zoontje onder handen mag nemen als hij 15 jaar is. Ik heb namelijk een perfecte, chique en tegelijk stoere jongenskamer gevonden op het mooie blog Huntedinterior.com. Kijk maar mee!

Styliste Kristin Jackson mocht de kamer van haar stiefzoon onder handen nemen, en wow wat heeft ze dat mooi gedaan. Op haar blog vind je een aantal blogposts / tutorials waarin ze steeds een onderdeel van de styling/makeover toelicht. Zo zijn de gordijnen een mooie Ikea ‘hack’ en heeft ze het hoofdeinde van het bed zelf ontworpen en gemaakt. De gehele makeover is gebaseerd op dit prachtige moodboard:

Jongenskamer 2

Ik kan hier helemaal blij van worden. Het heeft een hoog Domino-gehalte (ze is nu ook style influencer voor Domino Magazine, een droom voor veel stylistes kan ik je vertellen 😉 ). Via het lezen van Domino Magazine ontdekte ik ook deze geweldige jongenskamer.

Jongenskamer 4 jongenskamer 3 Jongenskamer 5

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Jessica

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.