Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stoere budget loft slaapkamer
Slaapkamer inspiratie

Stoere budget loft slaapkamer


Vandaag wil ik jullie inspireren met een stoere budget slaapkamer van een hele bijzondere loft. Hoewel er niet heel veel geld is gestoken in de inrichting van deze slaapkamer, is het tóch een hele bijzondere en stoere slaapkamer geworden. Iets wat de wereld van interieur en inrichting zo mooi maakt!

Stoere budget loft slaapkamer

Stenen muren
De slaapkamer is wel voorzien van mooie details, die afkomstig zijn van de karakteristieke loft. Je vindt er een bijzondere combinatie van een grove natuurstenen muur en een stenen muur die compleet wit is geschilderd. En ook op de vloer ligt een strakke witte vloer. Deze vrij witte basis maakt het inrichten wel iets makkelijker.

Stoere budget loft slaapkamer

Bed van houten pallets
Met oude houten pallets, waarvan een aantal wit zijn geschilderd, is een bed gecreëerd. Een lage Japans geïnspireerd bed. Er is een extra stuk bij gecreëerd, die uitsteekt en hier wordt gebruikt als een soort van nachtkastje.

Stoere budget loft slaapkamer

In de slaapkamer zelf is een open rek geplaatst voor het opbergen van kleding, maar via een opening in de natuurstenen muur, heb je ook toegang tot een aparte inloopkast.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.