Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting
Binnenkijken Scandinavisch interieur Vintage interieur

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting


Wie is Stephanie Koster?

Mijn naam is Stephanie Koster, 39 jaar oud, getrouwd met Addy en moeder van 3 zoons, Sem 12, Beer 8 en Jack 6.

Wat doe je in het dagelijks leven?
In dagelijks leven run ik sinds kort een webshop genaamd Coos-je. Deze shop verkoopt interieur en lifestyle producten geïnspireerd op Scandinavisch wonen. Ik verkoop hoofdzakelijk Zweedse en Deense merken zoals o.a. By Nord, OYOY, Ylva Skarp, Fine Little day en Tine K Home.

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Momenteel werk in onder schooltijden en s’ avonds aan mijn website, shop en blog. Verder ben ik op zoek naar een aanvullende part time baan. Ik heb jaren als HR medewerker gewerkt bij een bedrijf op Schiphol. Maar door reorganisatie en overname heb ik mijn baan niet meer sinds een paar maanden. Het voordeel hiervan is wel dat ik al mijn tijd in mijn nieuwe website /shop heb kunnen steken. Voor de kinderen is het lekker dat ik thuis ben.

En je vrije dag?
Een “vrije” dag is in principe hetzelfde want een echte vrije dag heb ik niet meer. Soms plan ik wel dagen in voor mezelf en ga ik op stap met een vriendin naar de stad. Ook heb ik sinds ik mijn blog heb een aantal nieuwe vriendinnen erbij gekregen waar ik soms mee afspreek. Hierdoor moet ik wel kilometers maken, ze wonen door het hele land!

Wat betekent woninginrichting voor jou?

Wonen en inrichting is mijn leven, het zit in mijn hele lijf. Dit uit zich in constant nieuwe ideeen in mijn eigen huis, eindeloos tijdschriften doorbladeren en uitpluizen, woonwinkels en kringloopwinkels bezoeken, internet afspeuren naar (veelal Scandinavische) blogs, nieuwe sites of merken zoeken die ik ergens voorbij heb zien komen en Pinterest! zo ’n mooie inspiratiebron, wat een uitvinding.

In 2011 ben ik begonnen met bloggen. Mijn liefde en kijk op vooral Scandinavisch wonen en design wilde ik graag delen met anderen. Interieur-coosje is hieruit voortgekomen. Deze blog heb ik ruim een jaar gehad en met veel plezier opgezet. Omdat ik mijn baan kwijt ging raken heb ik eind vorig jaar besloten mijn droom te gaan volgen en echt iets met het wonen te gaan doen. Ik heb besloten de stap te wagen en een eigen webshop opgezet, gebaseerd op Scandinavische interieur. Dit is Coos-je geworden.

Hoe zou jij jouw woninginrichting omschrijven?

Licht, minimalistisch, Scandinavisch met een eigen draai.

Als je een ding mee kan nemen naar je volgend huis, wat neem je mee?

Een oud vintage ledikantje (een familie stuk) en mijn nieuwe Imac.

Waar haal jij inspiratie voor jouw interieur?

Uit tijdschriften, Pinterest en blogs.

Wat is je favoriete woonwinkel?

Coos-je uiteraard! haha….

Jouw tip voor de lezer?
Durf af te wijken van het gewone, sta in voor verandering en volg vooral je eigen gevoel. Koop niet een heel interieur in 1 dezelfde smaak en winkel, dan wordt het een toonzaal.

Website van Stephanie: www.coos-je.nl

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting

Stephanie Koster van Coos-je en haar woninginrichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Looklab.dk - HOMESiCK » OFFICE INSPO
    28 oktober 2014 at 19:19

    […] Stylizmo, Feel Inspired, Lily, Trendenser,  Inrichting-huis, An-magritt, Stil Inspiration, Cherry Blossom World, Scandinavian […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.