Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken

Sloophout behang


Sloophout geeft je huis een rauwe en stoere uitstraling. Elke plank is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. Waar komt hij vandaan? Wat was zijn functie? Dit maakt sloophout zo bijzonder.

Veel meubels zijn dan ook van sloophout gemaakt: tafel van sloophout, bank van sloophout, kasten van sloophout, noem maar op.

Sloophout behang van Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is een Nederlandse ontwerper die bekend staat vanwege zijn meubels van sloophout. Een tijdje geleden heeft hij zelfs behang ontworpen, waar oude sloophouten planken op afgebeeld staan – sloophout behang dus.
Het sloophout behang van Piet Hein Eek geeft nog meer een robuuste sfeer in huis. Het sloophout behang is klasse A dubbellaags vliesbehang. Dit houdt in dat niet het behang, maar de muur voorzien moet worden van lijm. Dus geen geklieder met een behangtafel. Het materiaal is afwasbaar, ook na jaren weer makkelijk te verwijderen en zeer kleurvast.

Sloophout behang van Studio Ditte

Piet Hein Eek is niet de enige met sloophout behang: ook de ontwerpers van Studio Ditte hebben behang met sloophout, maar dan met horizontale planken.
Met sloophout behang kan je een hele kamer behangen, een enkele muur, een strook of zelfs meubels of keukenkastjes!

Sloophout behang

Sloophout behang

Sloophout behang

Sloophout behang

Sloophout behang

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.