Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer uit jaren '80 verbouwd
Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer uit jaren ’80 verbouwd


Slaapkamers met een open badkamer in dezelfde ruimte hebben altijd iets bijzonders. Het heeft een bepaalde luxe uitstraling. Vooral als het mooi is ingericht.

En dat is het geval in deze slaapkamer. De slaapkamer van een jaren ’80 bungalow gelegen in Zuid Frankrijk, die door interieurontwerpster Marie-Laure Helmkampf Ml-h design is ontworpen. Het interieur is volledig gerenoveerd en heringericht. Je zou zelfs denken dat je hier te maken hebt met de slaapkamer van een luxe nieuwbouwwoning.

Slaapkamer uit jaren '80 verbouwd

Slaapkamer uit jaren '80 verbouwd

Slaapkamer met open badkamer

De slaapkamer is al vrij groot en de vele grote ramen zorgen alleen maar dat het nóg groter lijkt. Daarom had je hier de mogelijkheid om er ook een badkamergedeelte in te richten. Dit hebben ze gedaan door een klein podium te bouwen, waar de badkamer is ingericht. Middels een halve muur wordt dit gedeelte gescheiden van de rest van de slaapkamer. Deze muur wordt bovendien gebruikt als bedwand, waar het bed tegenaan staat.

Over heel de slaapkamer ligt een stoere lichte betonnen vloer. Eén muur is donkergrijs geschilderd, terwijl de rest van de muren strak wit is.

In de badkamer is een dikke lange witte werkblad aan de muur bevestigd, waar de stijlvolle marmeren wastafel op is geplaatst. Bij het raam staat de moderne ovalen vrijstaand bad, met een vrijstaande kraan in dezelfde stijl als de kranen bij de wastafel.

Slaapkamer uit jaren '80 verbouwd

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.