Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer ideeën van Anna Gillar
Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer ideeën van Anna Gillar


Tijdens het surfen over het web kwam ik de onderstaande slaapkamer tegen. Deze mooie slaapkamer is gestyled door de Zweedse interieurontwerpster Anna Gillar voor NK Stil, een Zweedse lifestyle magazine die onder andere over interieur schrijft. Dit is typisch zo’n slaapkamer die je vaak alleen in woonbladen tegenkomt. Stijlvol, mooi en vooral met heel veel sfeer.

Slaapkamer ideeën van Anna Gillar

Maar dit zou jij ook heel goed toe kunnen passen in jou eigen slaapkamer. Als je de foto goed bekijkt, is dat helemaal niet zo moeilijk. Wil jij dus ook zo’n sfeer creëren, bekijk de super leuke ideeën in deze slaapkamer en ga aan de slag met die van jou!

Slaapkamer met kale muur

Natuurlijk, het is ook het hoge plafond die deze slaapkamer zo lekker ruimtelijk maakt. Maar er zijn nog meer ideeën om dit effect te creëren. Vaak zijn mensen geneigd om schilderijen of fotolijstjes op te hangen aan de muur. Dat kan super leuk zijn en is ook helemaal niets mis mee. Maar soms is het ook juist goed om de muur kaal te laten zoals hier in deze slaapkamer. Hiermee creëer je een prettig gevoel van ruimte. Dat is toch fijn?

In plaats van de schilderen en fotolijstjes aan de muur te hangen, zijn deze gewoon op de grond tegen de muur geplaatst. Zo hoef je ook geen lelijke gaten te boren in je strakke muur.

Blauwe slaapkamer

De Zweedse interieurontwerpster heeft eenvoudige elementen gebruikt bij het inrichten van deze slaapkamer. De lichtgrijze, beetje blauw-achtige muur brengt soberheid in de ruimte, net als de gebruikte lichte texturen van licht blauw en marine op het bed. De wat sterkere kleuren die bijvoorbeeld in de blauwe stoel en andere accessoires terugkomen zorgen voor de stevigheid en persoonlijkheid.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.