Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Silo 6


Silo 6

Silo 6 is een leuke woonwinkel gelegen aan de oude haven in een prachtig karakteristiek oude pand in Harderwijk. Wat ooit is begonnen in een oude verbouwde graansilo, is Silo 6 op de dag van vandaag een begrip geworden in de wereld van interieur. Silo 6 heeft een totale winkeloppervlakte van maar liefst 3000m2 waar het gehele assortiment meubelen en woonaccessoires wordt gepresenteerd.

Silo 6 shop in shops

Naast shop in shops van bekende grote merken als Riviera Maison, Riverdale , PTMD en Zuiver, vind je in Silo 6 ook meubels uit de eigen collectie. Sloophouten kasten, mooie banken en vooral ook supermooie eettafels met lengtes die oplopen tot wel vijf meter!

Silo 6 meubels

Door de uiteenlopende stijlen aan meubels is Silo 6 een ware inspiratiebron voor jouw interieur. Dus ookal heb je geen nieuwe meubels nodig. Het is gewoon leuk om een dagje inspiratie op te doen in de grote woonsilo. Je vindt bij Silo 6 strakke eiken en walnoten eettafels tot stoere kasten van teakhout en gekleurd sloophout. Sommige meubels kunnen zelfs door Silo 6 op maat gemaakt worden indien gewenst.

Silo 6 houten vloeren

Je zou wel kunnen zeggen dat Silo 6 een specialist is in houten vloeren. Silo 6 heeft een speciale houten vloeren afdeling op de eerste verdieping. Dus ben je op zoek naar Lamelparket, een mooie visgraat houten vloer of massieve vloerdelen? Bij Silo 6 ben je aan het juiste adres.
Naast het assortiment houten vloeren heeft Silo 6 ook gietvloeren. Een heel andere stijl natuurlijk, maar op de vloerenafdeling van Silo 6 met monsters op oppervlaktes van 40m2 kan je zien hoe mooi en stijlvol gietvloeren ook kunnen zijn.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.