Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken

Sharon Vos & haar woninginrichting


Wie is Sharon Vos?
Ik ben een 21 jarige studente die sinds 2.5 op kamers woont. Ik ben graag creatief bezig. Ik woon op kamers in Zwolle waar ik vanaf mijn laptop een weblog genaamd The secret is to dream bij houd  en ik ben eigenares van Tip Top wonen. Dromen vind ik echt belangrijk en vooral je dromen achterna gaan!

Wat voor opleiding doe je?
Ik studeer kleur en interieur adviseur op het CIBAP vakcollege voor verbeelding. CIBAP is een creatieve school met alleen maar creatieve opleidingen. We hebben veel praktijk wat mij erg aanspreekt. We werken veel met onze handen! Ik moet nu nog 2 jaartjes en dan ben ik klaar.

Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?
Na een paar andere opleiding was ik er nog niet over uit wat ik later nou precies wou gaan doen. Ik wist altijd al van het Cibap af en ben toch maar een kijkje gaan nemen. Interieur heb ik altijd heel leuk gevonden. Ik ben opgegroeid met interieur en klussen, mijn moeder houdt ook erg van interieur en mijn vader is bouwvaker, een prima combinatie! Nu lijkt het mij erg leuk om later grotere projecten te doen, maar het lijkt mij ook super om feesten en bruiloften te gaan decoreren. Hoe, wat en waar precies weet ik niet, dat komt allemaal vanzelf maar een doel, een droom heb ik zeker!

Wat doe je in je vrije tijd?
Creatief bezig zijn is mijn grootste hobby. En dan in de breedste zin. 3D en 2D, fotograferen, met school bezig, inspiratie verzamelen, op mijn laptop weblogs bezoeken, collages en uitnodigingen maken, tijdschriften lezen, creatieve beoken. Mijn eigen blog bijhouden.

Wat doe je het allerliefste?
Toch wel creatief bezig zijn. Ik zet altijd eerst mijn laptop aan. Dan zet ik een muziekje op en kijk ik op een aantal weblogs en controleer mijn e-mail.

Beschrijf eens de inrichting van jouw kamer?
Mijn kamer nu ziet er romantisch uit. Je ziet veel wit, lichte kleuren en bloemenmotieven. Wat ik wel altijd terug wil laten komen is een persoonlijk iets, iets wat van mij is. Ik vind het altijd erg leuk als een kamer ‘creatief’ uit ziet. Ik woon op kamers, nu zo’n 2.5 jaar en beschik over zo’n 27 vierkante meter. De meeste spullen en meubelen op mijn kamer komen van tweedehands winkels of van de Ikea. Wat ik nu wel weet is dat ik de inrichting van mijn volgende plekje totaal anders doe.

Je mag één ding van jouw huidige inrichting meenemen naar je nieuwe huis. Wat neem je mee?
Dan zou ik mijn interieur- & creatieve boeken en tijdschriften collectie meenemen. Ik hou ervan om in een tijdschrift of boek te bladeren, om te ontspannen of om inspiratie op te doen. Dus dat neem ik mee. Het interieur zal ik in een huis altijd weer anders doen, maar mijn boeken en tijdschriften zullen altijd blijven!

Waar haal jij inspiratie vandaan?
Echt overal! Van straat of internet, van de natuur tot een rommelmarkt. Ik kan overal inspiratie van krijgen! Ik ben zelf ook een enorme inspiratie verzamelaar. Heb duizenden mooie afbeeldingen op mijn computer en ik maak inspiratie boeken in dummy’s.

Jouw tip voor de lezer?
Volg je dromen en blijf altijd geloven in je dromen. Of het nou een grote droom is of een kleine, of je nou iets wilt bereiken, iets wilt veranderen of iets heel graag wilt doen, volg je eigen droom!

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Woninginrichting van Sharon Vos

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

5 Comments

 • Reply
  Sascha
  28 augustus 2010 at 23:36

  Complimenten hoor, hoe zo’n jonge meid zo creatief en actief is!

 • Reply
  Sharon Vos
  7 september 2010 at 17:39

  Dankjewel Sascha, leuk om te horen 😀

 • Reply
  Marloes
  7 september 2010 at 18:48

  Heel leuk interview!

 • Reply
  Alja
  7 september 2010 at 22:19

  Mooi interview! =)
  Liefs

 • Reply
  Kuzzy
  10 september 2010 at 18:46

  Crea Bea!!!!!!!!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.