Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Scandinavische woonkamer
Modern interieur Scandinavisch interieur Woonkamer inspiratie

Scandinavische woonkamer


Vandaag wil ik jullie blij maken met foto’s van de onderstaande woonkamer. Ik werd er in ieder geval erg blij van toen ik het zag. Aan de interieur stijl te zien, zou je misschien denken dat het ontwerp is van een Scandinavisch bureau, maar gek genoeg is de woonkamer ontworpen door ATdesign, architecten uit Vietnam! Wat vind jij van deze woonkamer?

Scandinavische woonkamer

Witte lichte woonkamer

De woonkamer is vrij ruim en grenst direct aan de open keuken. Het is praktisch ingericht door de eettafel naast de keuken, en achter de bank te plaatsen. Het gebruik van een monochroom kleurenpalet is dominant in deze woonkamer en is duidelijk geïnspireerd door de Scandinavische stijl. Je ziet dus vooral heel erg veel wit. Witte strakke muren, witte bank, witte tv meubel, witte kast en ook de moderne keuken is volledig wit. De lichte houten vloer is ook wit, maar heeft ook een lichtgrijze gloed. De woonkamer is bovendien voorzien van hele grote raampartijen, zowel aan de woonkamer kant als in de keuken. Dit zorgt voor een heerlijke luchtige frisse sfeer in de gehele ruimte.

Hout en strepen

Naast al het wit, kenmerkt de woonkamer zich ook door het gebruik van zachte houten elementen. Je ziet het bijvoorbeeld terug in de houten eettafel en bijpassende stoelen, de bovenste plank van de tv meubel, de pootjes van de ronde salontafels van Tablo, de bankjes in het zitgedeelte en de houten blokken onder de witte kast. Deze houten elementen breken het wit op een mooie manier en geven de woonkamer een gezellige warme sfeer.

Opvallend is ook een zwart witte strepenpatroon die terugkomen in de kussens op de bank en de mooie grote vloerkleed.

Scandinavische woonkamer

Scandinavische woonkamer

Scandinavische woonkamer

Scandinavische woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.