Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Scandinavische tuin van benedenwoning
Scandinavisch interieur Tuin inspiratie

Scandinavische tuin van benedenwoning


Deze gezellige tuin is onderdeel van een Zweedse woning die bij Per Jansson te koop stond. Deze benedenwoning was perfect ingericht met een open loft karakter en Scandinavisch witte interieur inrichting. En het heeft als extra voordeel ook deze super relaxte tuin dus als buitenruimte.

Scandinavische tuin van benedenwoning

Schaduw van grote boom

Het is een redelijk zonnige tuin. Maar door de grote boom die hier aanwezig is, vind je hier vooral veel schaduwplekken. Ze hebben aan de boom een leuk vogelhuisje gehangen, maar eigenlijk is het groot, dik en stevig genoeg voor een hele boomhut.

Steigerhout in de tuin

Net zoals het interieur van de woning, hebben ze ook in de tuin veel hout gebruikt. Niet alleen voor een groot gedeelte van de vloer, maar ook de plantenbakken, de banken en de tafel zijn van steigerhout gemaakt. De plantenbakken lopen langs de zijkanten van de tuin. In de buitenste plantenbakken groeien wat hogere planten, zodat ze als tuin schutting functioneren.

In de tuin staat ook een kleine buitenkeuken en BBQ. Logisch natuurlijk, want deze tuin is ideaal voor een gezellige BBQ!

Scandinavische tuin van benedenwoning

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.