Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Scandinavische babykamer van Max
Kinderkamer inspiratie Scandinavisch interieur

Scandinavische babykamer van Max


Dat Scandinavische interieurs erg populair zijn, is niets nieuws. Maar ook voor de babykamer en kinderkamer wordt er erg vaak gekozen voor de Scandinavische stijl. Logisch ook wel. Een Scandinavische babykamer is namelijk in de basis simpel en neutraal. Op die manier kan je de decoratie en styling eenvoudig meegroeien en aanpassen met het kind.

Scandinavische babykamer van Max

Scandinavische babykamer van Max

Vandaag wil ik jullie inspireren met de Scandinavische babykamer van Max, de kleine babyzoon van Edina Sæther. Edina heeft een eigen blog genaamd Nordic leaves, waar ze blogt over interieur en design. Zelf is ze uiteraard fan van Scandinavisch design, de kleuren zwart wit, designstoelen en lampen. Voor Edina is interieur en design een lifestyle geworden. Op haar blog deelt ze deze lifestyle met de rest van de wereld.

De basis van de babykamer van Max bestaat uit een mooie grenen vloer en wit geschilderde muren. Eén van de muren is vol gedecoreerd met zwarte denneboom stickers. Zó vol, dat het zelfs lijkt op behang met een patroon.

Scandinavische babykamer van Max

Scandinavische meubels en accessoires

Er is niet heel veel meubels gebruikt, maar de meubels die je ziet zijn minimalistisch, wit en vooral erg mooi. Het Sebra Kili babybedje bijvoorbeeld, die wij zelf ook hebben. En de witte zwevende stringkasten zijn ook super mooi. Zó eenvoudig, maar tóch zo smaakvol. Perfect passend bij Scandinavisch design.

Scandinavische babykamer van Max

Ook de kleinere details en decoratie styling klopt helemaal. De Adventure vloerkleed is van OYOY, de leuke babykamer posters van Wiho Designs, en naast het bed vind je de populaire Mr Maria Nijntje lamp. Op de stringkasten is de &tradition Milk lamp van NORM architects geplaatst. De houten dieren zijn ontwerpen van Kay Bojesen.

Bron: Nordicleaves.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.