Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Scandinavische interieur ideeen
Binnenkijken Industrieel interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur

Scandinavisch interieur in Sydney


Vandaag heb ik weer super leuke interieur ideeën voor je. Als je de foto’s bekijkt, zou je misschien denken dat het een zomerhuis is. Zo’n heerlijk zomerhuisje vlakbij een grote meer ergens in Scandinavië, met een mooie frisse interieur inrichting waar je helemaal verliefd op bent. Je weet vast wat ik bedoel. In werkelijkheid gaat het om een appartement gelegen in Sydney!

Scandinavisch interieur in Sydney

Scandinavisch interieur in Sydney

Witte vloer en houten muren

De interieur inrichting is dus erg Scandinavisch. Veel wit en veel licht. Wat ik erg bijzonder is, is de keuze voor de vloer en de muren in het appartement. Niet zozeer individueel de muren of de vloer, maar meer de combinatie. In het Scandinavisch interieur zie je namelijk vaak een mooie houten vloer, gecombineerd met strakke witte muren. En hier is het eigenlijk andersom. De houten vloer is wit, terwijl de muren houtkleurig zijn. Iets origineels wat ook super mooi kan zijn dus.

Originele interieur ideeën

Door het hele appartement kom je leuke originele interieur ideeën tegen. De de keuken bijvoorbeeld zie je een wandkast, die eigenlijk opgehangen is aan een lange witte kapstok aan de muur. Voor de badkamer is een prachtige oude schuifdeur gebruikt in plaats van een normale deur. En wie zegt dat je altijd een grote eettafel moet hebben? Hoe vaak gebruik je nou zo’n grote eettafel als je in je eentje of met z’n tweeën woont? Een belangrijke tip. Pas je wens aan je ruimte aan.

In het interieur zie je een mix van leuke vintage en industriële meubels.

Scandinavische interieur ideeen

Scandinavische slaapkamer

Witte keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.