Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Ruime inloopkast mét make-up tafel
Inloopkast inspiratie Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Ruime inloopkast mét make-up tafel


Elke vrouw wilt een inloopkast in huis hebben, waar de gehele kleding- en schoenencollectie opgeslagen kan worden. En elke vrouw wilt ook een mooie make-up tafel. Een plekje waar je lekker ongestoord kunt make-uppen. Vandaag wil ik jullie een combinatie van deze twee laten zien. Een inloopkast met niet alleen heel veel kastruimte voor kleding en accessoires, maar ook met een make-up tafel!

Ruime inloopkast mét make-up tafel

Glazen wanden

Deze ruimte is ontworpen en ingericht door interieurarchitecten bureau Free Space Intent, die in Singapore een stoer en modern appartement heeft ontworpen. Verschillende ruimtes in dit appartement zijn van elkaar gescheiden door middel van een grote glazen wand. Tussen de woonkamer en de muziekkamer bijvoorbeeld of tussen de keuken en de eetkamer. Deze glazen wanden zorgen er niet alleen voor dat het ruimtelijk en licht is in elke ruimte, maar het geeft het appartement ook een leuke en speelse uitstraling. Zo’n glazen wand vind je ook in de master bedroom. Daar hebben ze de slaapkamer namelijk gecombineerd met een inloopkast.

Ruime inloopkast mét make-up tafel

Glazen wand en deur tussen inloopkast en slaapkamer

Het is niet alleen een glazen wand. Het onderste gedeelte van de muur waar het bed tegenaan is geplaatst, is een vaste muur. Dit hebben ze gecombineerd met een op maat gemaakte glazen wand, die tot aan het plafond loopt. Daarnaast hebben ze ook een glazen deur geplaatst, zodat de inloopkast volledig gescheiden kan worden van de slaapkamer. Hier kan je heel goed zien dat de ruimtelijkheid in zowel de slaapkamer als de inloopkast goed in tact blijft, ondanks dat het twee gescheiden ruimtes zijn.

Maatwerk kasten en make-up tafel

De inloopkast is licht en super ruim. Doordat er volledig gekozen is voor maatwerk, zijn alle centimeters optimaal benut in deze inloopkast. De grote wand is volledig ingericht met vaste inbouwkasten. De smalle buitenmuur waar het raam zit, is een sieraden en accessoires vitrine gerealiseerd met ladekasten. En de aan de slaapkamer wand zijn naast een open vakkenkast ook een make-up tafel gerealiseerd. Een grote make-uptafel met plek voor het opbergen voor het make-up en een grote wandspiegel.

De witte paneeldeuren geven de inloopkast een chique en klassiek tintje, vooral in combinatie met de stijlvolle ronde gouden deurknoppen.

Ruime inloopkast mét make-up tafel

Ruime inloopkast mét make-up tafel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.