Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Ruim balkon als meerwaarde
Balkon inspiratie

Ruim balkon als meerwaarde


Een driekamerappartement met 67m2 is niet heel groot, maar als je daarnaast nog een ruim balkon terras hebt van 12m2, dan kan je die er wel bovenop tellen. Mits het natuurlijk wel goed en leuk is ingericht, zodat je er ook echt volop van kunt genieten. Dat hebben ze dan ook helemaal goed gedaan op dit balkon!

Ruim balkon als meerwaarde

Ruim balkon als meerwaarde

Het balkon is direct te bereiken via twee openslaande deuren naast elkaar in de woonkamer. In de zomer is het dus mogelijk om beide deuren open te zetten om het heerlijke buitengevoel te creëren. Op die manier worden binnen en buiten ook optimaal geïntegreerd, en kan je goed gebruik maken van het balkon die over de gehele breedte van de het appartement loopt.

Houten vlonders, schutting en reling

Op de vloer vind je luxe sfeervolle houten vlonders. De rechterkant is voorzien van een hoge stenen muur van de gevel van het complex, terwijl de linkerkant afgeschermd is van de buren met een mooie houten schutting. De reling is ook onderdeel van het complex. Mooie zwarte stalen balkonreling, die het balkon een luxe hoogwaardige uitstraling geeft.

Ruim balkon als meerwaarde

Balkon inrichting

Er is een kleine eenvoudige loungehoek ingericht met grote comfortabele zitkussens. Maar in principe heb je hier met de 12m2 genoeg ruimte om een grote complete loungehoek in te richten. In het midden zijn twee extra stoelen geplaatst met een kleine bijzettafel. De twee patroon vloerkleden benadrukken nogmaals het woonkamer geval, net als de vele verschillende leuke groene planten in de mooie terracotta potjes.

Ruim balkon als meerwaarde

Ruim balkon als meerwaarde

Bron: Fantasticfrank.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.