Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Rosie van lifebyrosie.nl en haar woninginrichting
Binnenkijken Landelijk interieur

Rosie van lifebyrosie.nl en haar woninginrichting


Wie is Rosie?

Rosie is mijn bijnaam, ik heet eigenlijk Rosanne. Ik ben 22 jaar, maatschappelijk werkster en ik woon samen met mijn vriend in een klein, schattig dorpje in Twente. Ik hou van koken, schrijven, creativiteit en van mensen. Ik ben een mensenmens.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk 32 uur als maatschappelijk werkster in de gezinsbegeleiding van dove en slechthorende kinderen. Ontzettend leuk. Naast mijn werk gebruik ik elk vrij uurtje om te schrijven voor mijn blog Lifebyrosie.nl, kook en bak ik het liefst de hele dag, speel ik piano en ben ik het liefst zoveel mogelijk creatief bezig.

Rosie van lifebyrosie.nl en haar woninginrichting

Rosie van lifebyrosie.nl en haar woninginrichting

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Een werkdag bij mij begint om half 9, ik ga naar mijn werk, lees dossiers, schrijf rapportages en rij heel Twente door om huisbezoeken af te leggen. Als ik thuis kom kook ik, eet ik gezellig samen met mijn vriend en na het eten kruip ik vaak achter mijn laptop om te schrijven, ga ik theeleuten met vriendinnen of trainen.

En je vrije dag?
Op mijn vrije dagen sta ik rond 8 uur op, ga ik lekker uitgebreid douchen, mijn katten Lola en James knuffelen en ontbijten. Tijdens het ontbijten maak ik een to-do lijst voor die dag. Ga ik iets koken? Dan maak ik een boodschappenlijstje, tijdens het koken maak ik foto’s voor mijn blog. Is het gerecht klaar? Eerst foto’s maken! Daarna zet ik de foto’s op de computer, bewerk ik ze, zet ik ze in een artikel en schrijf ik het recept er bij. Op een vrije dag schrijf ik gemiddeld 3/4 artikelen zodat ik op de dagen dat ik werk mij niet druk hoef te maken of er wel een artikel klaar staat voor die dag.

Wat betekent woninginrichting voor jou?

Mijn huisje leuk en gezellig maken is heel belangrijk voor mij. Als ik na een dag werken moe thuis kom is het heerlijk om mijn katten voor het raam te zien zitten wachten tot ik thuis kom. Als maatschappelijk werkster maak je toch dagelijks vrij heftige dingen mee en zie je veel ellende. Om dan thuis te komen in je eigen ingerichte huisje met mijn eigen uitgezochte spulletjes kan me dat erg gelukkig maken. Geurkaarsjes aan, op de bank ploffen met een dekentje over, heerlijk! Geluksmomentje.

Hoe zou jij jouw woninginrichting omschrijven?

Landelijk, ik ben gek op natuurlijke tinten en accessoires aangevuld met een beetje kleur.

Als je een ding mee kan nemen naar je volgend huis, wat neem je mee?
Mijn piano! Mijn piano hoort bij mij, het geeft karakter aan mijn huis en ik zou hem absoluut niet meer willen missen.

Waar haal jij inspiratie voor jouw interieur?

Vooral uit woonbladen, kringloopwinkels, rommelmarkten en brocantemarkten. Ik ben dol op rondsnuffelen tussen oude spullen en daar dan nét dat ene tussen vinden wat perfect bij jouw interieur past. Een likje verf en het is weer als nieuw!

Wat is je favoriete woonwinkel?

Loods 5. Ik kwam hier voor het eerst met mijn zussen en ik was meteen verkocht. Wat een super mooie winkel!

Jouw tip voor de lezer?
Ga eens rondkijken op rommelmarkten en bij kringloopwinkels. Neem er de tijd voor en probeer je voor te stellen hoe bepaalde spullen in je eigen huis zouden staan. In een kringloopwinkel lijken veel mooie accessoires oude prut omdat het ook alleen maar tussen de oude prut staat!

Rosie van lifebyrosie.nl en haar woninginrichting

Rosie van lifebyrosie.nl en haar woninginrichting

Rosie van lifebyrosie.nl en haar woninginrichting

Rosie van lifebyrosie.nl en haar woninginrichting

Rosie van lifebyrosie.nl en haar woninginrichting

Rosie van lifebyrosie.nl en haar woninginrichting

Rosie van lifebyrosie.nl en haar woninginrichting

Rosie van lifebyrosie.nl en haar woninginrichting

Rosie van lifebyrosie.nl en haar woninginrichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.