Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Riviera Maison


Riviera Maison

Wie kent Riviera Maison niet? Dat zullen er niet zoveel zijn. Riviera Maison is een erkende, gevestigde keten met interieur design winkels in heel Nederland en Duitsland en dealers over de hele wereld. Het is een merk met een krachtige ervaring. Riviera Maison staat niet alleen voor een paar aparte meubels of woonaccessoires. Het staat voor een levensstijl waarbij plezier een belangrijk aspect vormt.

Riviera Maison visie

De visie van Riviera Maison is om een internationaal succesvol interieurmerk neer te zetten. Een interieurmerk met een sterke visie en beleving. Hierbij vind Riviera Maison dat ‘genieten’ heel erg belangrijk. Exclusiviteit, sfeer en service zijn kenmerken waar Riviera Maison mee geassocieerd wilt worden.

Riviera Maison

Riviera Maison meubelen en woonacessoires

De collectie meubelen en woonaccessoires van Riviera Maison straalt warmte en exclusiviteit uit. Deze moeten terugkomen in de meer dan drie duizend artikelen die Riviera Maison in haar collectie heeft. Inspiratie voor al deze artikelen worden opgedaan in grote steden over de heele wereld, waarbij de landelijke Provence als uitgangspunt wordt genomen.

Riviera Maison sfeer

Hoe zou je de sfeer van Riviera Maison kunnen omschrijven? Is het brocante? Is het landelijk? Wat maakt het eigenlijk ook uit. Riviera Maison is eigenlijk een sfeer op zich. Dit proef je zowel in de meubels en woonaccessoires, maar ook in de Riviera Maison winkels proef je meteen de sfeer. En dit is heel erg belangrijk voor Riviera Maison. Daarom is een team van stylisten continue bezig de winkels van Riviera Maison sfeervol in te richten om zo de klanten inspiratie te geven. Elke week komen er nieuwe producten bij en vier keer per jaar wordt de collectie en dus ook de winkels compleet vernieuwd.

Riviera Maison

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.