Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin inspiratie

Prieel tuin in Haalderen


Een prieel is een soort van tuinhuis dat open staat, dus zonder echte dichte muren en deuren. Soms wordt een overdekt terras ook als een prieel gezien. Veelal wordt het gemaakt van metaal of hout en is een Prieel omgeven door planten of bloemen.

Prieel brengt sfeer in tuin

Met een Prieel breng je meer sfeer en comfort in een tuin. Je kan er lekker ontspannen, loungen en genieten met de familie of vrienden.

Prieel tuin met waterval

Als je deze prieel tuin binnen loopt, waan je jezelf op een Zuid-Amerikaans buiten terras.

De gemetselde muurtjes ogen authentiek en lopen als een speelse lijn door deze tuin heen. Je kunt er op zitten, maar een decoratie met enkele mooie bloempotten ziet er ook erg leuk uit. Het prieel en de daarbij horende pergola zijn alles behalve standaard. Beide zijn uitgevoerd van geschilde lariks stammen. De pergola is volgroeid met blauwe druiven en klimop en oude dakpannen vormen het dak van het prieel.

Waterval
De waterval aan de linkerkant van de tuin, zorgt voor wat leven in de brouwerij. Via 4 flagstones vervalt hij in totaal 4 niveau’s, om uiteindelijk uit te komen in de opvangbak, die onder het vlonderpad is ingegraven. Vanuit deze bak wordt het water weer omhoog naar de monding van de waterval gepompt.

Prieel tuin in Haalderen

Via Kuus Totaaltuinen | www.totaaltuinen.nl

Prieel tuin in Haalderen

Prieel tuin in Haalderen

Prieel tuin in Haalderen

Prieel tuin in Haalderen

Prieel tuin in Haalderen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.