Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Originele moderne inloopkast
Inloopkast inspiratie Klassiek interieur Modern interieur

Originele moderne inloopkast


Deze moderne inloopkast heb ik ontdekt op de website Zweedse makelaar Skeppsholmen. Het is de inloopkast van een klassieke Zweedse bovenwoning met twee verdiepingen, die voorzien is van een modern interieur en moderne gemakken. Natuurlijk is deze inloopkast daar een heel mooi voorbeeld van.

Originele moderne inloopkast

schoenenkast

In totaal heeft de woning een woonoppervlak van 112m2 en drie kamers. De bovenste verdieping wordt ingenomen door de woonkamer, keuken en badkamer. En op de benedenverdieping vind je de master bedroom en dus ook deze grote inloopkast.

Stalen frames

De opbouw en inrichting van de inloopkast is erg bijzonder en creatief. Vaak kom ik inloopkasten tegen met bijvoorbeeld de IKEA pax kasten of een lange kledingstang. Maar het kastsysteem, opgebouwd uit stalen frames, heb ik nog nooit gezien.

In het midden zijn een aantal vierkante zwarte stalen frames geplaatst die van de vloer helemaal tot aan het plafond lopen. Tussen de vier poten vind je een grote houten ladeblok met smalle lades, die afgewerkt zijn met gouden knoppen en een transparante voorkant.

Kleding en schoenen

Aan de linkerkant vind je dan tóch de kledingstangen. Er zijn er twee boven elkaar opgehangen, zodat er genoeg plek is om kleding op te hangen.

Dan is er ook nog plek voor het opbergen van de schoenen en laarzen. Hiervoor hebben ze twee verticale stroken geplaatst, bestaande uit dikke, smalle plankjes.

Originele moderne inloopkast

Originele moderne inloopkast

Stalen frames

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.