Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken verplaatsen naar woonkamer
Industrieel interieur Modern interieur Vintage interieur Woonkamer inspiratie

Open keuken voor kleine woonkamer


De meeste mensen vinden het fijn om een grote woonkamer te hebben. Ze willen liever een iets kleinere slaapkamer en een iets ruimere woonkamer. De woonkamer is immers de ruimte waar je het meest zit.

De onderstaande kleine woonkamer is onderdeel van een woning in Madrid. De woning is onlangs helemaal gerenoveerd. Niet alleen het interieur is helemaal anders, maar ook de indeling is veranderd. Dit heeft vooral grote impact gehad op de kleine woonkamer. Daarom wil ik deze verbouwing ook zo graag aan jullie laten zien.

Kleine woonkamer

Open keuken voor kleine woonkamer

Via micasa

Keuken verplaatsen naar woonkamer

De bewoners vinden het ook fijn om een grotere woonkamer te hebben. Voorheen grensde de keuken niet aan de kleine woonkamer. Ze hebben daarom besloten om de keuken te verplaatsen naar de woonkamer, om er vervolgens een open keuken van te maken. Hierdoor lijkt de kleine woonkamer niet alleen groter, ook de keuken ziet er groter uit. Twee vliegen in één klap dus.

Interieur stijl mix

Het interieur van de woonkamer is een mix van verschillende stijlen. De witte langwerpige TV meubel is net als de salontafel bijvoorbeeld strak en modern, terwijl de commode kast achter de bank meer vintage is. Ook de koeienhuid vloerkleed geeft de woonkamer meer een vintage uitstraling. De beige bank is meer neutraal en de twee opgestapelde kisten daarnaast zijn weer vintage.
En dit terwijl de basis van de woonkamer een industrieel tintje heeft. Daar zorgen bijvoorbeeld de stalen schuifdeur naar de slaapkamer en de witte bakstenen muur voor.

Vintage woonkamer

Vintage interieur

Keuken verplaatsen naar woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.