Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Nonchalante kinderkamer
Industrieel interieur Kinderkamer inspiratie Klassiek interieur

Nonchalante kinderkamer


Deze super leuke kinderkamer heb ik gevonden in The New York Times. Het is van een woning gelegen in de wijk Chelsea in New York. Hier in de kinderkamer zijn de mooie details van de loftachtige ruimte nog goed zichtbaar. Mooie zwarte industriële ramen en de witte bakstenen muur sieren hiermee de basis van de ruimte. Aan deze muur zijn naast schilderijen ook zelfgemaakte tekeningen en kunstwerkjes opgehangen. Mooi he!??

Nonchalante kinderkamer

Boekenplanken

De kinderkamer is voorzien van een donkere houten vloer, die het geheel beetje een luxe en ook klassieke uitstraling geeft. Voor de rest bevat het naast het leuke houten kinderbedje niet zoveel meubels. De kinderkamer is vooral nonchalant ingericht met veel losse spullen.

De twee lange planken over de gehele breedte van de muur zijn niet alleen bedoeld voor de grote collectie kinderboeken, maar worden ook gebruikt om speelgoed op te bergen. Deze nonchalante manier voor de inrichting van de kinderkamer kan voor sommige mensen misschien rommelig en ongeordend overkomen, maar voor mij is dit juist de reden waarom ik het zo charmant vind.

Boven de planken is een mega grote wereldkaart opgehangen. Deze doen het altijd goed in zulke kamers.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.