Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Neutrale stijlvolle inloopkast
Inloopkast inspiratie Modern interieur

Neutrale stijlvolle inloopkast


Deze inloopkast is een ontwerp van Noorse interieurarchitect Elin Fossland. Zij heeft de interieur inrichting verzorgd van een oude monumentale woning uit 1860, die nu wordt gekenmerkt door mooie oude details gecombineerd met moderne elementen. Een van de dromen van de bewoners, is een grote inloopkast waar alle kleding, schoenen, sjaals, tassen en overige accessoires een eigen plek hebben. Ben benieuwd wat jullie van de inloopkast vinden.

Neutrale stijlvolle inloopkast

De interieurarchitect heeft ervoor gekozen om door het hele huis een neutrale kleurenpalet te gebruiken met voornamelijk grijs, bruin en wit. Dat zie je ook hier in deze inloopkast terug. De houten balken aan het plafond zijn donkerbruin geschilderd, terwijl de vloer is bedekt met grijs tapijt. En de kasten en planken in de inloopkast zijn volledig wit.

IKEA Expedit kasten

Aan twee kanten vind je zowel kledingstangen als planken voor de schoenen. Midden in de inloopkast staat een groot blok, bestaande uit twee IKEA Expedit kasten tegen elkaar. Op deze kasten is een grote glazen plaat geplaatst, zodat het lijkt alsof het één geheel is. In de vakken worden kleine lades met grote deuren met elkaar afgewisseld.

neutrale-stijlvolle-inloopkast-2

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.