Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Moonloft


Moonloft is een super leuke conceptstore in Zwolle. Het is typisch zo’n winkeltje waar je urenlang rond kunt snuffelen. Alleen het pand van de winkel ziet er al prachtig uit. En als je eenmaal binnen bent, dan wil je ook alles echt goed bekijken, voordat je de winkel weer uitloopt. Je wilt natuurlijk niets van al het moois missen!

Moonloft

Een droom die uitkomt

Irene Nijland is de eigenaresse van Moonloft. Nadat ze afgestudeerd was, werkte ze als online manager in Amsterdam. Hoewel het een goede baan was, was het tóch niet hetgeen wat ze écht leuk vondt. Ze wilde veel liever een eigen winkeltje beginnen. Zo gezegd zo gedaan. Het duurde even voordat ze een geschikte pand vond, maar na een tijdje had ze het gevonden. Een prachtig pand op een hele fijne locatie aan Spoelstraat 32 in Zwolle.

Moonloft

Conceptstore

Moonloft is dus een echte conceptstore, waar je terecht kunt voor spullen zoals sieraden, kleding, boeken, magazines, kaarten, babyspullen en meubels en woonaccessoires. Als je liefhebber bent van bohemian en Ibiza, dan zal je Moonloft helemaal geweldig vinden. De stijl en sfeer kan je een beetje vergelijken met andere conceptstores zoals ANNA + NINA, All The Luck In The World en Things I Like Things I Love. Het heeft ook iets weg van Sissy boy Homeland.

Moonloft

Woonwinkelen bij Moonloft

Hoewel Moonloft heel veel andere mooie spullen heeft, zijn wij vooral geïnteresseerd wat voor moois de winkel heeft op het gebied van wonen. Ze hebben geen grote meubels zoals banken en eettafels, maar je kunt er wel terecht voor kleinere woonaccessoires. Denk aan super leuk servies, glazen doosjes, mooie kussens, lampen en lantaarns, fotolijsten, spiegels, potten en vazen, noem maar op. En ook de vloerkleden van Moonloft zijn super leuk, die ook heel erg geschikt zijn voor de babykamer of kinderkamer.

Moonloft Baby

Eind 2017 heeft Moonloft naast de winkel op nummer 32, Moonloft Baby aan de overkant geopend. In deze nieuwe babywinkel vind je de babykleding van leuke merken zoals MINGO, Donsje Amsterdam, 1+ In the Family, Trixie, etc. Kortom, als je een keer in de buurt van Zwolle bent, dan is een bezoekje aan Moonloft zéker de moeite waard. Hieronder vind je de adressen en openingstijden van beide vestigingen.

Moonloft Zwolle
Spoelstraat 32
8011 RX, ZWOLLE
info@moonloft.nl

Openingstijden Moonloft
Din: 13.00 – 17.30
Woe: 11.00 – 17.30
Don: 11.00 – 19.00
Vri: 11.00 – 17.30
Zat: 11.00 – 17.00

Openingstijden Moonloft BABY
Woe: 11.00 – 17.30
Don: 11.00 – 17.30
Vri: 11.00 – 17.30
Zat: 11.00 – 17.00

(Moonloft baby is van de zomer van 25 juli tot 24 augustus tussen 16.00 & 16.45 gesloten)
(Van 8 t/m 17 augustus is de winkel helemaal gesloten)

Moonloft

Moonloft

Moonloft

Moonloft

Moonloft

Moonloft

Moonloft