Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Mooi voorbeeld van de IKEA Method keuken
Keuken inspiratie

Mooi voorbeeld van de IKEA Method keuken


Al een tijdje is de IKEA Method keuken uitgekomen, ter vervanging van de mega populaire Faktum keuken. Het keukensysteem waarmee je met verschillende kastonderdelen in verschillende kleuren, stijlen, accessoires en formaten. Method geeft je oneindig veel mogelijkheden om jouw ideale droomkeuken te ontwerpen. Vandaag wil ik jullie inspireren met een keuken die met de Method kasten gebouwd is.

Mooi voorbeeld van de IKEA Method keuken

Dakraam in schuin dak

Zoals je kan zien is vooral de ruimte van de keuken een leuke uitdaging. Je hebt hier te maken met zowel een hoog als een schuin dak. De twee grote dakramen zijn wel ideaal, die de gehele keuken veel lichter maken met zonlicht.

Kasten in de hoogte

Wat ze hier hebben gedaan, is een basis van kasten, waar de wastafel en fornuis ook in zijn verwerkt. Daarna volgt een strakke keukenwand. Maar het unieke element vind je daarboven. Door het schuine hoge dak en de rechte muur, is hier een soort van driehoek ontstaan. En deze grote driehoek is helemaal opgevuld met de IKEA Method kasten. Hierdoor benut je de gehele hoogte van het plafond met super veel opbergmogelijkheden, wat natuurlijk erg gewenst is in een keuken.

Mooi voorbeeld van de IKEA Method keuken

Mooi voorbeeld van de IKEA Method keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.