Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Minimalistisch mooie slaapkamer inloopkast combinatie
Inloopkast inspiratie Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Minimalistisch mooie slaapkamer inloopkast combinatie


Het is vast heel erg herkenbaar, dat je het zonde vindt om gaten te boren in je net verbouwde woning. Gaten in je strak gestuukte en netjes geschilderde muur, die nodig zijn om bijvoorbeeld een lamp, een plank of een schilderij op te hangen. Dan ontkom je er gewoon niet aan. Wat je wel kunt doen, is het aantal gaten minimaal te houden. En soms heeft een ruimte niet veel nodig aan de muur.

Minimalistisch mooie slaapkamer inloopkast combinatie

Witte slaapkamer

Bij het Zweedse Entrance, kwam ik onderstaande slaapkamer tegen. Een slaapkamer van een Scandinavisch tweekamerappartement, die minimalistisch mooi is ingericht. Ook de slaapkamer is erg minimalistisch, maar het heeft ook niet heel veel nodig. De wit geschilderde houten vloer, de witte muren en het mooie karakteristieke plafond doen hier het decoratieve werk.

witte-slaapkamer

witte-slaapkamer-inspiratie

Contrasterende decoratie

Maar zoals ik boven al aangaf, ontkomt je er gewoon niet aan, als je tóch iets van decoratie wilt hebben. Ze hebben het hier beperkt gehouden aan de muren, met een stoere industriële zwarte harmonicalamp en een kleine schilderij in een zwarte fotolijst. Deze vormen samen met de prachtige zwarte hanglamp aan het plafond en het klassieke zwarte bedframe een mooi contrast ten op zichte van al het wit in deze slaapkamer.

zwarte-hanglamp-slaapkamer

Links en rechts van het bed vind je nog wel twee rustieke houten krukjes, die als nachtkastjes worden gebruikt. En op de vensterbank is een ook mooie groene plant geplaatst. Maar daar hoef je gelukkig geen gaten voor te boren.

Inloopkast met IKEA Pax kasten

Dit is echter nog niet alles, want deze slaapkamer is ook voorzien van een inloopkast. Een klein, maar super fijn en praktisch ingerichte inloopkast. Door de praktische kastinrichting met de IKEA Pax kasten en bijbehorende Komplement onderdelen, heb je er enorm veel opbergruimte voor kleding en accessoires. Vooral omdat het ook mogelijk is om aan twee kanten kasten te plaatsen. Ze hebben gekozen voor open zwartbruine Pax kasten. Een hele goede keus!

open-inloopkast

inloopkast-ikea-pax-kasten

Wat ook erg mooi is, is dat de inloopkast voorzien is van een al bestaande open inbouwkast met verschillende planken. Een ideale pronkkast voor schoenen, tassen, opbergdoezen, etc.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Minimalistisch mooie woonkamer uit Oslo | Inrichting-huis.com
  22 februari 2018 at 11:00

  […] is een ruimte zó mooi, waardoor het verder niet heel veel nodig meer heeft. De minimalistisch mooie slaapkamer inloopkast combinatie is daar een heel mooi voorbeeld van. Op de website van het Noorse Finn ben ik onderstaande […]

 • Reply
  10x IKEA kledingkasten | Huis-inrichten.com
  21 november 2019 at 11:01

  […] kledingroedes, open planken en speciale vakken voor accessoires zoals stropdassen of horloges. Klik hier om meer foto’s te bekijken van deze slaapkamer en […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.