Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken

Mijn rijtjeshuis is mooier dan jouw villa!


Veel startende gezinnen beginnen in een rijtjeshuis. Ze zijn net getrouwd, hun eerste kind komt eraan of misschien zelfs een tweede kind. Maar vooralsnog voldoet een rijtjeshuis prima.
De kinderen maken hier hun hele jeugd mee. Ze gaan hier in de buurt naar school, alle vriendjes wonen in de buurt, gaan op een gegeven moment op voetbal bij de dichtsbijzijnde vereniging. Kortom, dit huis groeit uit tot een belangrijk onderdeel van hun leven.

Totdat er een derde eraan komt en de oudste twee kinderen groter worden. Dan begint het namelijk een beetje krapjes te worden.

Je kan in dit geval 2 dingen doen. Je kan erover nadenken om te verhuizen naar een groter huis. Maar omdat iedereen hier zo’n fijne tijd heeft gehad wilt de hele familie het allerliefst in dit huis blijven.

Ik zeg: blijf en verbouw je rijtjeshuis!

Mijn rijtjeshuis is mooier dan jouw villa!

Via Yatzer
Fotograaf: Frederik Vercruysse

Mijn rijtjeshuis is mooier dan jouw villa!

Mijn rijtjeshuis is mooier dan jouw villa!

Mijn rijtjeshuis is mooier dan jouw villa!

Mijn rijtjeshuis is mooier dan jouw villa!

Mijn rijtjeshuis is mooier dan jouw villa!

Mijn rijtjeshuis is mooier dan jouw villa!

Mijn rijtjeshuis is mooier dan jouw villa!

Mijn rijtjeshuis is mooier dan jouw villa!

Mijn rijtjeshuis is mooier dan jouw villa!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Marloes
    18 maart 2010 at 13:20

    Is me dat even een verrassing! Ik dacht eerst bij de voorkant; dat kan niet veel goeds voorspellen, maar wat een zeeën van licht en ruimte binnen! Ook is het mij net te strak allemaal, maar petje af voor de ontwerpers! Dat je van zo’n rijtjes woning, zo’n villa kan maken!

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.