Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Modern interieur Vintage interieur

Maartje van Vugt & haar huis inrichting


Wie is Maartje van Vugt?

Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Eindhoven. We wonen in ruim appartement uitkijkend over het park. Na mijn studie sociaal pedagogisch hulpverlening ben ik gaan werken met kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Maar al na 2 jaar ontdekte ik dat mijn uitdaging toch niet bij de hulpverlening ligt. Na een zoektocht en veel gereisd te hebben, ben ik uiteindelijk begonnen met de webshop Gaaf!hergebruik. Dit is een webshop waar Vintage & Ecodesign verkocht wordt. Allemaal mooie producten voor een beter milieu.

Het runnen van de webshop is een grote uitdaging, maar ik vindt het vooral heel erg leuk om te doen. Elke dag sta ik met veel plezier op om aan de slag te gaan. Naast mijn webshop vind ik het geweldig om me bezig te houden met interieurstyling en het opknappen van tweedehands meubels. Ik heb een passie voor oude ladekastjes en servies. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te lezen, te wandelen, rommelmarkten af te struinen en gezellig met vrienden te eten.

Hoe ziet een normale werkdag van jou eruit?
Ik begin de dag met een koffie verkeerd. Daarna ga ik mijn mails beantwoorden en vaak andere administratieve werkzaamheden (zoals bestellingen inpakken, webshop update en inspiratie op doen op verschillende blogs). Eigenlijk is elke dag anders. Soms heb ik afspraken staan met ontwerpers of moet ik een workshop geven. Meestal probeer ik in de middag iets creatiefs te doen. Zoals een meubelstuk oppimpen of iets te naaien. Ik probeer in de avond lekker te relaxen, maar het gebeurt regelmatig dat ik in de avond toch nog aan het werken ben.

En je vrije dag?
Op mijn vrije dag vind ik het heerlijk om uit te slapen, lang te ontbijten en af te spreken met vrienden. Maar ook op mijn vrije dagen ben ik vaak bezig met de webshop. Dit omdat ik mijn werk vaak zo leuk vind. Ik vind het ook heerlijk op mijn vrije dag te winkelen, in het park te liggen en uitgebreid te koken.

Wanneer zijn jullie hier komen wonen?
Wij wonen sinds 4 jaar in ons appartement

Hoe zou je de inrichting van je huis omschrijven?

Mijn huis inrichting zou ik omschrijven als licht, stoer met een lieflijk accent. Ik hou van groots,ruim en wit, maar dan wel met lieflijke/vrolijke accessoires. In ons huis vind je veel kussens met vrolijke stofjes en ik vind het erg leuk om mooie tijdschriften een mooi plekje in huis te geven. Daarnaast zijn bijna al onze meubelen vintage. Ik houd van oude meubelen met een verhaal. Maar ik vind het juist leuk om deze oude meubelen (soms opnieuw beschildert) te combineren met moderne strakke meubels.

Wat is je lievelingsstad?
In Nederland is Haarlem mijn lievelingsstad. Deze stad heeft een leuke oude binnenstad, aparte winkeltjes en het is dicht bij het strand. Binnenkort ga ik naar Stockholm, ik verwacht ook veel van deze stad.

Waar haal je inspiratie vandaan?
Mijn inspiratie haal ik uit verschillende woontijdschriften, zoals VT wonen, Flow en 101 Woonideeen. Maar ook kijk ik regelmatig op mooie blogs of andere webshops.

Jouw woontip voor de lezer?

Probeer rust in je huis te creëren. Dit kun je doen door groot en ruim in te richten. Liever 1 grote kast, dan 3 kleinere kastjes. Koop niet meteen een nieuw meubel, maar probeer oude meubelen een nieuw jasje te geven. Dit geeft meer sfeer in je huis en het is ook nog beter voor het milieu.

Huis inrichting Maartje van Vugt

Huis inrichting Maartje van Vugt

Huis inrichting Maartje van Vugt

Huis inrichting Maartje van Vugt

Huis inrichting Maartje van Vugt

Huis inrichting Maartje van Vugt

Huis inrichting Maartje van Vugt

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.