Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin inspiratie

Maak van je tuin een verlengstuk in je huis


Een loungeplek voor elk kind

Het weer werkt de laatste weken goed mee, veel zon en hoge temperaturen. En dat betekent veel buiten zijn. Gezellig als gezin of met familie en vrienden met elkaar buiten eten en drinken. De tuin wordt ineens een verlengstuk van het huis. Wat is er leuker dan samen met je kind een eigen loungeplek te maken waar hij/zij heerlijk met vriendjes even tot rust kan komen?

Eigen plekje in de tuin

Kinderen kunnen zo genieten van het mooie weer en deuren die de hele dag openstaan, zodat ze gewoon van binnen naar buiten kunnen lopen. Ook kinderen willen graag een eigen plekje in de tuin of in huis waar ze samen met vriendjes kunnen zitten om heerlijk siroop te drinken uit gekleurde melamine bekers, of een bakje vers fruit eten, zodat even op adem kunnen komen, voor dat ze weer verder gaan spelen. Een loungeplek speciaal voor hen, zodat ze niet bij de volwassen hoeven te zitten. Hoe stoer is dat? En het kan al heel eenvoudig.

kinderloungeplek

Maak een kindvriendelijke zomerindeling in je huis door bijvoorbeeld in de bijkeuken of de gang of in een hoekje in de woonkamer een kinderloungeplek te maken. Leg voor de vieze voetjes een kunstgrastapijt of kleden op de grond, die je aan het eind van de dag buiten uitklopt. Daarbovenop een kunststof of houten tafeltje met bijpassende stoeltjes en/of bankjes en de kinderen hebben een eigen loungeplek. Uiteraard kun je dit ook buiten doen.

Tot de volgende maand! Alma

Maak van je tuin een verlengstuk van je huis

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.