Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Modern interieur

Lieve Nachten IJburg Amsterdam


Is het een droom van jou om ooit een Bed & Breakfast te openen? Dan is dit misschien wat voor jou. In IJburg in Amsterdam staat deze prachtige loftvilla/Bed & Breakfast te koop via Redres Erfgoedmakelaar. Hieronder staat hun omschrijving.

Lieve Nachten IJburg Amsterdam

Lieve Nachten IJburg Amsterdam

IJburg Amsterdam

Verwezenlijk een droom in een uniek expressief kloekgebouw op Steigereiland. IJburg het prilste en meest eigenzinnige eiland met pit in Amsterdam. Geen doorsnee woning, maar een creatief duurzaam gebouw, eigenwijs van buiten, warm en geborgen van binnen. Binnen 15 minuten op het Leidseplein en letterlijk maar een straatje verwijderd van het imposante IJsselmeer: zwemmen & varen simpelweg genieten, 5 minuten en je skate of wandelt in het groen over de Diemerzeedijk het park in.

Een droom die uitkomt

Voor mensen die eisen stellen aan het leven en een combi zoeken van urban living en een lommerrijk buitenleven. Compleet met een café op de hoek en gratis gezonde buitenlucht. Op dit moment in functie als B&B: een unieke kleinschalige hotelgelegenheid gebouwd op maar liefst 2 kavels waardoor het gebouw, dat ook weer in meerdere huizen te scheiden is maar liefst 12 meter breed is. B&B met vier riante designkamers, ieder met eigen badkamer. 4 woonlagen met groots pallazo balkon. Duurzaam gebouwd met absoluut eerste klas materiaalgebruik onder de architecten Marie Le Mahieu en Marchel Ruygrok.

Denk aan houtskeletbouw van Finse Lariks uit de bossen van Letland op maat gemaakt door Sietse en Hidde, vader en zoon uit een Fries timmergeslacht. Denk aan tadelakt; een eeuwenoude stuctechniek uit Marokko, uitgevoerd door Carl Giskes en Martijn Heinsius. Denk aan strak modern design en topcomfort en denk aan ruimte, heel veel multifunctionele ruimte. Zie het zonlicht: dansend door alle ruimtes.

Lieve Nachten B&B

Lieve Nachten is een zeer succesvolle B&B met een wereldwijd gastennetwerk. Maar veranderingen aan het gebouw kunnen zonder veel bezwaar uitgevoerd worden waardoor kasten liften worden, kamers samengevoegd of verkleind. Kortom een huis om in weg te dromen. En natuurlijk is er de tuin: een riante (12 meter brede x 12 meter diepe) relax tuin met fruitbomen en een grote vijver en rustig zwemmende karpers.

Lieve Nachten IJburg Amsterdam

Lieve Nachten IJburg Amsterdam

Lieve Nachten IJburg Amsterdam

Lieve Nachten IJburg Amsterdam

Lieve Nachten IJburg Amsterdam

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.