Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Klein maar fijne patio tuin
Industrieel interieur Tuin inspiratie Vintage interieur

Klein maar fijne patio tuin


Soms kom ik super leuke en mooie dingen tegen op het internet, waar ik in eerste instantie helemaal niet naar op zoek was. Je zou het een serendipity kunnen noemen. Dat was ook het geval toen ik deze fantastische patio tuin tegenkwam. Het is de tuin van Amber Thrane, mede-oprichter van creatief bureau Dulcet Creative.

Klein maar fijne patio tuin

Balkon formaat

Amber woont in een super leuk huisje gelegen in het zonnige Californië. Ze heeft een beetje een jaren ’50 interieur met zowel industriële als vintage invloeden. En een van de leukste ruimtes van haar huisje, is haar heerlijke patio tuin. Met het formaat die vergelijkbaar is met een ruim balkon, is het weliswaar niet heel groot, maar het is tóch een hele fijne buitenruimte geworden.

Zwart witte cement tegels

De witte houten planken aan de achtergevel van het huis zijn gecombineerd met een stoere bakstenen muur. Maar de echte eyecatcher worden gevormd door de super leuke Tulum tiles. Mooie cementtegels met een stoer aztec zwart wit patroon.

In de hoek van de tuin heeft ze oude jaren ’50 kachel geplaatst, die ze helemaal heeft opgeknapt. En het witte bankje met de leuke kussens, de witte stoel, een aantal plantjes en de rieten poef maken de patio tuin helemaal compleet.

Klein maar fijne patio tuin

Klein maar fijne patio tuin

Fotografie: Dulcet Creative

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.