Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Klassieke woonkamer ideeën uit New York
Klassiek interieur Vintage interieur Wooninspiratie Woonkamer inspiratie

Klassieke woonkamer ideeën uit New York


Vandaag komen de woonkamer ideeën niet uit Zweden of een ander land uit Scandinavië. Nee, ze komen vandaag uit New York! New York is gevuld met prachtige woningen met prachtige interieur inrichtingen en deze woonkamer moet gedeeld worden met jullie. De woonkamer is wél gefotografeerd door een fotograaf uit Kopenhagen, namelijk Line Klein en is gepubliceerd in het RUM magazine. De ruimte is fantastisch gevuld met klassieke en authentieke details. Het plafond bijvoorbeeld bereikt bijna de vier meter en wordt bovendien versierd met prachtige ornamenten. Sommige woonkamers met ornamenten zijn iets te overdreven, maar hier is het perfect! Klassiek en stijlvol maar wel bescheiden. De kroonluchter is hierbij een goede keus. En kijk eens naar de behouden en mooi onderhouden openhaard!

Klassieke woonkamer ideeën uit New York

Via Designerpad | Fotografie: Line Klein

Woonkamer met houten vloer in Hongaarse punt

Bij deze klassieke woonkamer past niets beter dan een mooie klassieke houten vloer gelegd in de Hongaarse punt. Een houten vloer met een schitterende structuur. Door de twee hoge ramen voorzien van hoogwaardige authentieke kozijnen en een Frans balkon wordt de gehele woonkamer belicht met natuurlijk zonlicht. Er is hierdoor zóveel energie aanwezig. Precies tussen de twee ramen is een grote klassieke spiegel geplaatst die de woonkamer nog groter doet lijken dan het al is.

Woonkamer met vintage meubels

De klassieke details worden hier in deze woonkamer gecombineerd met mooie vintage meubels en woonaccessoires. De salontafel, de zwevende boekenkast en de blauwe vlinderstoel behoren tot mijn favorieten. Heel mooi om te zien dat de bewoners hebben gekozen om de stapels tijdschriften nonchalant op de grond te plaatsen in plaats van netjes in de boekenkast. Zoals je vaker hoort, de sfeer is belangrijker dan stijl!

Klassieke woonkamer ideeën uit New York

Klassieke woonkamer ideeën uit New York

Klassieke woonkamer ideeën uit New York

Klassieke woonkamer ideeën uit New York

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.