Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer van Sonny Lou
Kinderkamer inspiratie Vintage interieur

Nieuwe kinderkamer van Sonny Lou


In december had ik jullie de vintage bohemien kinderkamer laten zien van Sonny Lou. Het zoontje van fotografe Anna Malmberg en muzikant Joncha Schwartzman. Voor een lange periode hebben ze eerst in Parijs gewoond. Maar uiteindelijk besloten ze tóch weer terug te verhuizen naar een appartement in zuid Stockholm. De belangrijkste hiervan is dat de kleuterscholen daar beter zijn dan in Parijs. Anna besloot de kinderkamer van Sonny tóch weer iets te veranderen. En kijk wat voor een verschil het heeft. Ik herkende het bijna niet meer!

Kinderkamer van Sonny Lou

Kinderkamer van Sonny Lou

Het is een vrij grote kinderkamer. Ruimte genoeg dus voor Sonny. Het is daarom niet alleen een kamer geworden waar geslapen kan worden, maar vooral ook eentje waar gespeeld kan worden.

Behang met indianenpatroon
Er is één element die naar mijn mening deze kinderkamer helemaal leuk maakt. De muur! Deze is namelijk volledig bekleed met super leuk behang met een indianen patroon. Zwart witte patroontjes van pijltjes, tipitentjes en veertjes. Een echte eyecatcher.

Kinderkamer van Sonny Lou

Kinderkamer van Sonny Lou

De kamer is ingericht met een mix van leuke vintage meubeltjes en accessoires. Het kleine bureau, het schoolbord, de groene kast, noem maar op.

Loungeplek
Anna heeft bovendien een super leuke loungeplek gecreëerd voor haar zoon. Met een oude houten pallet, een dikke matras, verschillende leuke kussentjes, en een doek daarboven, is een heerlijke comfortabele plek gecreëerd, waar Sonny Lou lekker kan chillen.

Kinderkamer van Sonny Lou

Kinderkamer van Sonny Lou

Bron: Lovelylife.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Rosa
    21 januari 2016 at 21:10

    Heel erg leuk. Ik ben zwanger van de 2de en ga binnenkort de babykamer inrichten. Ik vind dit echt een super mooie stijl. We zijn nu de nieuwe kamer van mijn dochter aan het stylen. We hebben al kindermeubels gekocht en gaan binnenkort verven. Zodra haar kamer klaar is gaan we aan de slag in de babykamer. Ik heb er al zin in. Deze inspiratie ga ik zeker gebruiken.

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.