Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer van Mokkasin


Dit is de kinderkamer van Sofia van het blog Mokkasin. Op Mokkasin schrijft en plaatst ze foto’s over alledaagse dingen. Dingen die haar inspireren en vrolijk maken. Samen met haar man en vier schattige kinderen woont ze in een superleuk huisje die ze ook superleuk heeft ingericht. Op het blog A beautiful living ben ik foto’s tegengekomen van een hun kinderkamers. Typisch een kinderkamer waar je boordevol ideeën uit kan halen.

Kinderkamer van Mokkasin

Fotografie: Amelia & Andreas Lönngren Widell

Witte kinderkamer

Het is de kinderkamer van haar twee dochters. Dat is ook wel te zien. Alles is netjes en geordend. Dat kan natuurlijk niet de kinderen van haar zoons zijn. Net als bij de rest van de interieur inrichting kenmerkt de kinderkamer zich met heel veel wit. Mooie witte houten vloer en witte wanden. Één van de muren is bekleed met een bloemetjesbehang.

De kinderkamer is voorzien van verschillende opbergmogelijkheden. Een grote witte kast waar verschillende dozen en boxen worden opgeborgen, en leuke smalle open boekenrek en tot slot ook nog een bijzondere kast waar een kledingrek aanwezig is.

Kinderkamer van Mokkasin

Kinderkamer van Mokkasin

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.