Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer ontwerp door een architect
Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer ontwerp door een architect


Net als de rest van onze inmiddels verkochte woning, hadden wij zelf de kinderkamer ingericht. Veel mensen overwegen om hun interieur te laten ontwerpen en in te richten door een architect. Dat is handig voor als je zelf bijvoorbeeld niet echt gevoel hebt voor interieur & design, maar vooral ook als je echt iets bijzonders wilt creëren in huis. De kinderkamer die ik vandaag wil laten zien is daar het perfecte voorbeeld van.

Kinderkamer ontwerp door een architect

Stoere penthouse

Het is de kinderkamer die ontworpen is door de interieurarchtiecten van TOLEDANO + ARCHITECTS. Zij hebben in Tel Aviv een super stoer ontwerp gemaakt voor een modern penthouse appartement met meerdere verdiepingen. Stoere materialen zoals beton, staal en hout spelen een belangrijke rol. Dat zie je vooral terugkomen in de woonkamer inrichting met de betonvloer, industriële trap en de zwarte stalen schuifdeuren bij de open houten keuken.

Kinderkamer ontwerp door een architect

Op maat gemaakte kinderkamer meubel

Maar ook in de kinderkamer zijn materialen erg bepalend voor de sfeer. Ze hebben daar gekozen voor dezelfde betonvloer, gecombineerd met strak gestuukte en wit geschilderde muren. De ruimte is als het ware in twee gedeeltes op gesplitst door middel van een multifunctionele kinderkamer meubel van hout. Het is een soort kamer in een kamer, waar je op maat gemaakte handige kasten, leuke bedden, speelse huisjes en bureau’s vindt.

Het is dus duidelijk te zien dat het ontwerp van deze super leuke kinderkamer gemaakt is door een echte professional.

Kinderkamer ontwerp door een architect

Fotografie: Studiosmadar.co.il

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.