Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer met boomhut bed
Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer met boomhut bed


Had jij vroeger weleens gedroomd van een boomhut? Een eigen boomhut waar je met je vriendjes en vriendinnetjes in kunt spelen? Hoe vet zou het zijn als je een boomhut zou hebben in je eigen kinderkamer? Dat kan gewoon tegenwoordig!

Kinderkamer met boomhut bed

Chillen in kinderkamer

De Boomhut in onderstaande kinderkamer is verkrijgbaar bij Kids Factory. Deze is uitgevoerd in een oude look, waardoor het echt lijkt alsof het zelf in elkaar is getimmerd. Zo ervaar je het echte hutten leven nog meer! Als je het mooier vind, is de boomhut ook verkrijgbaar in een onbehandelde versie in het wit.

In deze kinderkamer is er ook een plekje gecreëerd waar de kinderen lekker kunnen loungen. Dat hebben ze hier gedaan door onder de boomhut een paar grote loungekussens te plaatsen. Gezien de hoogte van de poten, is dat heel goed mogelijk.

De boomhut wordt geleverd met uitvalzekerheden aan de voor en achterkant, waardoor jouw kind helemaal veilig kan gaan slapen! Afmetingen Boomhut: 220 (b) x 120 (d) x 225 (h) cm Boomhut + trap: 220 (b) x 160 (d) x 225 (h) cm

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.