Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer ideeen van Ferm Living
Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer ideeën van Ferm Living


Ik heb hier eerder een kinderkamer geplaatst van het Deense Ferm Living. Op hun Facebook pagina heb ik nog meer kinderkamer ideeën gevonden. En natuurlijk moet dat gedeeld worden met jullie. De ruimte is vrij groot voor een kinderkamer. Dat betekent echter niet dat het helemaal vol gepropt moet worden. Integendeel zelfs, gebruik geen overbodige meubels die er ook nog eens niet uitzien. De kinderkamer is van zichzelf al voorzien van leuke details zoals de houten balken aan het plafond en de vele ramen die hier aanwezig zijn. Ferm Living heeft er dan ook optimaal gebruik van gemaakt met een juiste dosering van eenvoud en kleur.

Kinderkamer ideeen van Ferm Living

Neutrale kinderkamer met kleurrijke details

Zoals we van Ferm Living gewend zijn zien we ook in deze kinderkamer leuke kleuren, patronen en kunst aan de muur. Door de lichte basis ziet het er heel simplistisch en eenvoudig uit, maar tóch is het erg spannend. Dat komt door de kleurrijke accessoires en details. Onze tip is dan ook om simpel en neutraal te beginnen. Daarna kan je stap voor stap wat meer kleur toevoegen. Wat mij erg aanspreekt hier in deze kinderkamer is de patronenbehang. Druk, maar door de lichte kleur valt het ook mee. En omdat de rest vrij neutraal is, kan deze kinderkamer het prima hebben. Ook de boekenrekken zijn erg leuk. Op de manier zoals de kinderboeken hier opgeborgen worden, dienen ze ook als een soort kunstwerk. En slingers doen het altijd goed. Zo is het altijd feest!

De keuze voor een gladde vloer is ook prima. Kinderen kunnen namelijk slordig zijn, maar met zo’n vloer is het wel makkelijk te reinigen. Een vlek op tapijt kan nog wel lastig te verwijderen zijn.

kinderkamer-ideeen-ferm-living3

kinderkamer-ideeen-ferm-living4

kinderkamer-ideeen-ferm-living

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.