Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken Kampioen


Keuken Kampioen

Keuken Kampioen wint op alle fronten. Want Keuken Kampioen heeft het gehele proces van ontwerp tot en met de productie en montage van de keukens in eigen hand. Met het eigen merk Steinhaus, een complete keukencollectie, kunnen zij beter dan wie ook inspelen op jouw wensen. Het resultaat is topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs, ook als het gaat om topmerkenapparatuur.
Bovendien staan alle vestigingen van Keuken Kampioen bekend om de uitgebreide keuze, geen aanbetaling en de vakkundige eigen bezorg-, montage-, en servicedienst.

Keuken Kampioen visie

Keuken Kampioen heeft een unieke kijk op de zaken en dat mag iedereen weten. Die unieke kijk noemen ze de visie van Keuken Kampioen. Hierin zijn alle zaken opgenomen die Keuken Kampioen zo uniek maken:
– Keuken kampioen biedt hoge kwaliteit keukens tegen betaalbare prijzen
– Keuken kampioen is betrouwbaar en hebben het juiste imago
– De fabrieken van Keuken Kampioen staan in hun visie centraal: doordat de keukens rechtstreeks uit eigen fabriek komen, kan Keuken Kampioen hoge kwaliteit garanderen.
– Keuken Kampioen is altijd bij de tijd en kan perfect inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen.

Keuken Kampioen collectie

Keuken Kampioen laat alle keukens fabriceren in eigen fabrieken. Daar wordt in nauwe samenwerking met de adviseurs een complete eigen collectie samengesteld, afgestemd op de wensen van de klanten. Hierbij speelt Keuken Kampioen in op de allerlaatste ontwikkelingen en de nieuwste innovaties op keukengebied. Elk jaar weer worden de nieuwste toepassingen verwerkt in de keukencollecties. Steeds opnieuw worden alle leveranciers en alle materialen onderworpen aan zeer strenge proeven en duurzaamheidtesten.

De Steinhaus-collectie

De Steinhaus-collectie van Keuken Kampioen bestaat uit een complete set keukens. Steinhaus Classic, de klassieke keukens, zijn vormgegeven in de sfeer van toen met bijpassende materialen- en apparatuurkeuzes. Steinhaus Top-Line staat voor ultra moderne vormgeving en materialen, terwijl Steinhaus Extra keukens uitmunten in praktische kwaliteit en gebruiksgemak.

Keuken Kampioen vestigingen

Almere
Alphen a/d Rijn
Amsterdam Villa Arena
Breda
Cruquius
Delft
Den Haag
Dordrecht
Drachten
Ede
Emmen
Goes
Groningen
Heerlen
Houten
Kaatsheuvel
Leeuwarden
Lelystad
Middelburg
Mijdrecht
Purmerend
Reeuwijk
Rotterdam Parkboulevard
Rotterdam Stadionweg
Rotterdam Woonmall Alexandrium
Sneek
Spijkenisse
Tiel
Utrecht
Weert
Woerden
Zwolle

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.