Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

De keuken van Eginstill
Keuken inspiratie

De keuken van Eginstill


Eginstill is het ontwerpbureau van Frans Pahlplatz en is gelegen aan de Schinkelhavenkade in Amsterdam. Naast zijn mooie portfolio, is ook vooral het pand waar het is gevestigd heel erg bijzonder en mooi. Sinds kort deelt Eginstill het prachtige pand met Kade 6, een coffeebar die zich profileert met specialty coffee. Je kan er nu dus ook terecht voor een lekker ontbijtje, brunch en uiteraard een heerlijk kopje koffie.

Maar kijk eens het pand…

De keuken van Eginstill

Natuurlijk is het interieur een ontwerp van Eginstill zelf. Het is eigenlijk een grote woonkamer met een grote open keuken. Er staat een grote langwerpige houten eettafel, die plaats biedt voor meer dan 10 personen. Mensen schuiven hier aan voor een drankje en een hapje, maar sommigen zijn hier ook serieus aan het werk met hun laptop.

Multifunctionele keuken

Eginstill is het meest trots op hun keukenontwerpen. Elk aspect van de keuken vertegenwoordigt de filosofie van Eginstill. Hij gelooft in de multifunctionaliteit van keukens. ‘Het is een plek waar je voedsel kan bereiden, waar je kan lachen met vrienden, een snack kan delen met je kinderen of een plek waar je lekker kan luieren met een goed glas wijn. De keuken is een plek die ervaringen en herinneringen creëert. Het vormt je huis. Met andere woorden, de keuken is een positieve plek, zonder giftige toevoegingen of bittere nasmaak van milieuvervuiling.’ Aldus Frans Pahlplatz.

De mooie en weldoordachte keukens van Egenstill zijn eenvoudig en vooral logisch in opbouw. Hij werkt met vaste blokken, die worden geassembleerd tot unieke combinaties en altijd aangepast of uitgebreid kunnen worden. Als je op een dag het gevoel krijgt dat je Eginstill bijgewerkt moet worden, zal hij je oude keuken gebruiken als basis om iets geheel nieuws te creëren. Op die manier behoudt hij veel van de oude materialen, zonder vast te zitten aan een bepaalde blik of regeling.

De keuken van Eginstill

De keuken van Eginstill

De keuken van Eginstill

De keuken van Eginstill

De keuken van Eginstill

De keuken van Eginstill

De keuken van Eginstill

De keuken van Eginstill

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.