Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Industrieel interieur

Julie Ottevanger & haar interieur inrichting


Wie is Julie Ottevanger?

Ik ben styliste bij Vivre Interieur Authentique, een interieurzaak en aansluitend stylingbureau voor bedrijven. Het aanbod bij Vivre is industrieel en tweedehands. Ik woon in Wijchen samen met mijn vriend Bas in een gezellige bovenwoning.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Ik sta de helft van de week in de winkel, omdat ik het belangrijk en leuk vind om mee te krijgen wat we elke week weer voor moois binnen krijgen en hoe klanten hierop reageren. Daarnaast werk ik thuis voor het stylingbureau en de PR van Vivre. Hier komt bij kijken: nieuwe klanten aanschrijven, stylingprojecten uitvoeren, fotoshoots en andere innovatieve acties ter promotie bedenken en uitvoeren.

En je vrije dag?
Ik hou ervan om op mijn vrije dag lekker op pad te gaan. Een dagje Amsterdam, Antwerpen of het strand. Samen met mijn vriend doe ik dan altijd veel nieuwe ideeën op en komen we weer helemaal geïnspireerd thuis.

Interieur, wat heb jij ermee?

Ik vond het altijd al belangrijk om mijn huis echt als thuis te laten aanvoelen door het volgens mij eigen stijl in te richten. Ik heb eerst een modeopleiding gedaan en van daaruit ben ik verder gegaan met een stylingopleiding op het gebied van mode, foto én interieur. Toen kreeg ik pas echt door hoe leuk ik dit vond!

Hoe zou jij jouw interieur omschrijven?

Stoer, gezellig en een combinatie van 1001 stijlen.
Ik ga graag naar rommelmarkten en kringloopwinkels om leuke, bijzondere accessoires of meubels te vinden. Verder houd ik ervan om zelf accessoires te maken of meubels op te knappen. Op deze manier is er voor ons interieur niet één stijl te noemen, maar daarom voel ik me er juist zo thuis en past dit bij ons.

Als je een ding mee kan nemen naar je volgend huis, wat neem je mee?
Mijn zelfgebreide lamp.

Waar haal jij inspiratie voor jouw interieur?

Woonbladen, reizen en vernieuwende restaurants en hotels.

Wat is je favoriete woonwinkel (naast Vivre)?
Omdat ik veel verschillende stijlen leuk vind heb ik niet één favoriete woonwinkel, maar in Nijmegen ga ik graag naar Subba bij Vivre in de straat.

Jouw tip voor de lezer?
Twijfel niet te veel over veranderingen in je interieur. Probeer goedkope oplossingen te bedenken zoals aankopen bij de kringloopwinkel of een leuke rommelmarkt, zodat je vaker kan wisselen.
En verf eens een muurtje in een andere (gedurfde) kleur, als het tegenvalt en het je na een week nog tegenstaat, verf je het gewoon weer over.

Julie Ottevanger & haar interieur inrichting

Julie Ottevanger & haar interieur inrichting

Julie Ottevanger & haar interieur inrichting

Julie Ottevanger & haar interieur inrichting

Julie Ottevanger & haar interieur inrichting

Julie Ottevanger & haar interieur inrichting

Julie Ottevanger & haar interieur inrichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.